Για κάποιους η υπερβολική χρήση ηλεκτρονικών συσκευών αποτελεί πονοκέφαλο και για κάποιους άλλους, «εργαλείο» για ακόμα μεγαλύτερη δικτύωσή τους. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Αμερικανός Κρις Ντάνσι, από το Ντένβερ, ο οποίος θεωρείται ο πιο «δικτυωμένος» άνθρωπος στον πλανήτη καθώς με τη βοήθεια των αισθητήρων και έξυπνων συσκευών που φοράει διαρκώς στο σώμα του, είναι σε θέση να συλλέγει δεδομένα τόσο για τον ίδιο όσο και για το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται κάθε φορά.
Ανάμεσα στις συσκευές που τον συνοδεύουν παντού συγκαταλέγονται το έξυπνο ρολόι Pebble, τα γυαλιά της Google, το ηλεκτρονικό βραχιόλι της BodyMedia και ένας μετρητής καρδιακών παλμών Blue. Συνδυάζοντας τον παραπάνω εξοπλισμό με αισθητήρες, ο Ντάνσι είναι σε θέση να συλλέγει πληροφορίες γύρω από τις διατροφικές του συνήθειες, την κίνησή του κ.ά. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος μάλιστα, με τη βοήθεια του «φορετού» συστήματος, ο ίδιος κατάφερε να χάσει 45 κιλά.
Το σπίτι του Ντάνσι είναι επίσης συνδεδεμένο με μια σειρά από υπερσύγχρονα συστήματα, όπως π.χ. έξυπνο φωτισμό και ένα σύστημα παρακολούθησης ύπνου το οποίο βρίσκεται ενσωματωμένο στο στρώμα του.
Αριστερά ο Ντάνσι τον Οκτώβριο του 2012, δεξιά τον Οκτώβριο του 2013, μετά την απώλεια βάρους του
Μετά το Internet, έρχεται το Ιnnernet
Ο «κολλημένος» με την τεχνολογία Ντάνσι, συλλέγει δεδομένα γύρω από τον εαυτό του τα τελευταία πέντε χρόνια. Κάθε εβδομάδα, όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, προσθέτει δύο με τρία νέα συστήματα έχοντας έτσι τη δυνατότητα να δοκιμάσει νέες τεχνολογίες και να διαμορφώσει ανάλογα τις μετρήσεις που πραγματοποιεί κάθε φορά.
Ο δικτυωμένος άνδρας υποστηρίζει ότι μέσα από τη συγκεκριμένη διαδικασία, είναι σε θέση να γνωρίζει τον εαυτό του όσο το δυνατό καλύτερα μπορεί.
«Όταν αγγίζω ένα αντικείμενο, προσπαθώ να βεβαιωθώ ότι πρόκειται για κάτι για το οποίο μπορώ να αντλήσω περαιτέρω πληροφορίες, τις οποίες στη συνέχεια μοιράζομαι με άτομα που ενδεχομένως να επιθυμούν να το αποκτήσουν» αναφέρει ο 45χρονος άνδρας. «Τώρα γνωρίζω για παράδειγμα, τι να πιω, τι να φάω, πότε να κοιμηθώ και πότε να ξυπνήσω. Αυτό που κάνω θα μπορούσε να μεταφραστεί ως χάκινγκ σώματος και μυαλού. Από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή ένας χάκερ μπορεί να αντλήσει οποιουδήποτε είδους δεδομένα. Το ανθρώπινο σώμα και το μυαλό, θα μπορούσαν να αποτελέσουν το τελειότερο σύστημα πληροφοριών που έχει γνωρίσει ποτέ η ανθρωπότητα».