Το ΒΗΜΑ Gourmet είναι εδώ

Μαθαίνουμε τα μυστικά της μαγειρικής στον ατμό από τον Τάσο Μπίκο και φέρνουμε στα πιάτα μας τη δύναμη των βοτάνων με την έμπνευση του Γιάννη Μπαξεβάνη. Απολαμβάνουμε θαλασσινές λιχουδιές με την υπογραφή του Λευτέρη Λαζάρου. Στρώνουμε κυριακάτικο τραπέζι με τον Γιάννη Λουκάκο και καθημερινό με τη Βίκυ Κουμάντου. Καλωσορίζουμε στην εργένικη κουζίνα τον Στέλιο Μαστοράκο. Συγκρίνουμε την κλασσική κοτόσουπα με την πειραγμένη του Γκίκα Ξενάκη και τρώμε, επιτέλους, γλυκά χωρίς ενοχές φτιαγμένα από τον Σπύρο Αρτελάρη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.