Ποιοι έκαναν βουντού στον Θεοχάρη

Φρικτούς πόνους στη μέση παραπονείται ότι έχει το τελευταίο διάστημα...

Φρικτούς πόνους στη μέση παραπονείται ότι έχει το τελευταίο διάστημα ο γενικός γραμματέας Εσόδων κ. Χ. Θεοχάρης. Και πού αποδίδει την ευθύνη; Στο… βουντού που του έκαναν οι φοροφυγάδες αλλά και εκατομμύρια Ελληνες που αισθάνονται ότι έχουν λυγίσει από την υπέρμετρη φορολογία: «Δεν εξηγείται διαφορετικά ο πόνος, καθημερινά μου κάνουν βουντού» είπε λίγο προτού αναχωρήσει για τις Βρυξέλλες, όπου μετέχει σε συνέδριο για τη διαφθορά μαζί με την κυρία Μαριέττα Γιαννάκου. Θρήσκος άνθρωπος ο κ. γενικός και με την ελπίδα ότι θα σταματήσουν τα βουντού (και τα… μάγια) που του κάνουν οι φοροφυγάδες άρχισε τελευταίως να δείχνει πιο επιεικής με αυτούς που χρωστούν: «Η Εφορία δεν θα βγάλει στον δρόμο ανθρώπους» έλεγε και για να καθησυχάσει περισσότερο όσους χρωστούν στην Εφορία. Ακόμη είπε ότι «οι πλειστηριασμοί που έγιναν το 2013 είναι περίπου 25 και όλοι για περιπτώσεις άνω του 1,5 εκατ. ευρώ». Λέτε με αυτά που λέει να σταματήσουν να του κάνουν βουντού;
«Είμαι αριστούχος του Χάρβαρντ. Ο Τσίπρας;»

Τελικά όλη αυτή η ιστορία που ξέσπασε με αφορμή αν είναι άθεος ή όχι ο κ. Τσίπρας εξελίσσεται σε καβγά ανάμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Κυρ. Μητσοτάκη και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα. Ο κ. Μητσοτάκης είπε πως δεν τον ενδιαφέρει αν είναι άθεος ο κ. Τσίπρας, φθάνει να μάθει πόσα ένσημα έχει κολλήσει ως τώρα και αν δούλεψε ποτέ στη ζωή του. Τι ήθελε να το πει; Αμέσως άρχισαν μέσω του Διαδικτύου διάφορες ερωτήσεις προς τον υπουργό αν αυτός έχει δουλέψει ποτέ του ή αν έχει κολλήσει ένσημα κτλ. Τι απάντησε; «Εγώ είμαι αριστούχος του Χάρβαρντ. Και αριστούχος δεν γίνεσαι με μέσον. Και όταν πας στο Χάρβαρντ, δεν κάνεις επαναστατική γυμναστική. Δουλεύεις σκληρά. Αλλωστε έχω κολλήσει ένσημα για δέκα χρόνια από διάφορες εργασίες, ενώ τι έκανε ο κ. Τσίπρας;» ρώτησε.


«Αφήστε ήσυχη την Αλ Σάλεχ»

Τέτοια επίθεση (ακόμη και σεξιστική) δεν δέχθηκε ποτέ άλλοτε η επικοινωνιολόγος του ΠαΣοΚ κυρία Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, λέει ο υπεύθυνος Τύπου του κόμματος κ. Δ. Καρύδης. Ζητεί απ’ όλους να την αφήσουν ήσυχη και να σταματήσουν τις επιθέσεις εναντίον της. Τι είπε άλλωστε η Αφροδίτη; διερωτάται ο κ. Καρύδης. Οτι αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές θα μεταναστεύσει στο Παρίσι. Και πήρε φωτιά το Διαδίκτυο: «Ελεος, ρε παιδιά, πια με την Αφροδίτη» ξέσπασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ. Ακόμη και ο κ. Θ. Πάγκαλος σχολίασε την Αφροδίτη, λέγοντας ότι θα πάει μαζί της να μεταναστεύσει στο Παρίσι (αν εκλεγεί ο κ. Τσίπρας). Οσο για την κυρία Σάλεχ, μου λένε ότι δεν περίμενε τέτοια επίθεση. Εδώ και δύο ημέρες ούτε σηκώνει το κινητό της.
Η ευσεβής Λιάνα

Χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, φούντωσε πάλι η υπόθεση αν ο κ. Τσίπρας είναι άθεος ή όχι. Και τι δεν ειπώθηκε; Ο Μητροπολίτης Πειραιώς επικαλέστηκε τον… Ντοστογέφσκι και ζήτησε από τον κ. Τσίπρα εξηγήσεις: «Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται» είπε. Αρνητικό σχόλιο έκανε και ο κ. Ανθιμος («καλό είναι οι αρχηγοί των κομμάτων να τοποθετούνται δημοσίως ποια είναι η σχέση τους με την Εκκλησία»), ενώ η κυρία Λιάνα Κανέλλη του ΚΚΕ είπε: «Εχω φάει αρκετό βρισίδι στη Βουλή επειδή κάνω τον σταυρό μου». Στο τέλος όμως σας άφησα το καλύτερο, αφού, όπως έμαθα, το Μέγαρο Μαξίμου έδειξε ενοχλημένο από την έκταση που έλαβε η υπόθεση και ζήτησε να πέσουν οι τόνοι.
Ενας υμνητής του Αουσβιτς για δήμαρχος

Με τις συνηθισμένες κιτς εκδηλώσεις και φορώντας μαύρα μπουφάν οι χρυσαυγίτες έδωσαν το «χρίσμα» του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης στον επονομαζόμενο και «καλλιτέχνη» ή «γαμπρό» βουλευτή κ. Αρτέμη Ματθαιόπουλο. Θεωρείται ότι είναι ο άνθρωπος των κινητοποιήσεων στο κόμμα, αλλά περισσότερο γνωστός έγινε όταν αποκαλύφθηκε ο δεσμός του με την κόρη του «αρχηγού» κυρία Ουρανία Μιχαλολιάκου. Ο κ. Ματθαιόπουλος είναι μπασίστας, μέλος του ακραίου συγκροτήματος της white power με τον ευφάνταστο τίτλο Pogrom. Εγραψε τραγούδια που παραπέμπουν στο… Αουσβιτς. Υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι ο κ. Ν. Χρυσομάλλης από την Πιερία και ο συνδυασμός του θα ονομάζεται όχι Χρυσή Αυγή αλλά… Ελληνική Αυγή. Είδατε που αλλάζουν σιγά-σιγά ονομασία;
nnn
«Οι μισοί είναι στη φυλακή και οι άλλοι μισοί θα πάνε εν καιρώ. Αφού ακόμη είναι νόμιμο κόμμα, θα κατεβάσει και υποψηφίους στις εκλογές». Αυτή ήταν η αντίδραση του δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρη όταν ρωτήθηκε για τις υποψηφιότητες των χρυσαυγιτών κκ. Χρυσομάλλη και Ματθαιόπουλου. Ειδικότερα για τον κ. Ματθαιόπουλο είπε: «Τον κύριο δεν τον γνωρίζω και, για να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα να τον μάθω…».

Τι γύρευαν οι ΣΥΡΙΖαίοι στο Οικονομικών;

Μακρά συνάντηση με ενημερωτικό χαρακτήρα είχαν το μεσημέρι της Δευτέρας τέσσερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με το δεξί χέρι του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα. Είδαν τον θεσμικό του σύμβουλο, Πρόεδρο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Πάνο Τσακλόγλου. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και περιελάμβανε πλήρη ενημέρωση των στελεχών για τις υποχρεώσεις της χώρας έναντι της τρόικας και για το ακριβές σημείο στο οποίο βρίσκονται αυτή τη στιγμή. Οι παροικούντες την οδό Νίκης σχολίασαν με δόση υπερβολής ότι «άρχισε η παράδοση παραλαβή»! Σημειώνεται ότι τα στελέχη που ενημερώθηκαν την Δευτέρα διατηρούν σχέση συνεργασίας με τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Δραγασάκη, από τον οποίο περνάει και η τελευταία λεπτομέρεια της στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της οικονομικής πολιτικής.

Ο χουβαρντάς πρόεδρος

Χουβαρντάς αποδείχθηκε ο πρώην πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, κ. Λεωνίδας Κανέλλος, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον πρώην επικεφαλής του ΟΠΑΠ, κ. Κώστα Λουρόπουλο. Σε απόφαση που δημοσιεύθηκε πρόσφατα στη Διαύγεια – αλλά με ημερομηνία 25 Ιουλίου 2013, δηλαδή επί του κ. Κανέλλου- προβλέπεται ότι η φύση της εργασίας στην ΕΕΤΤ «καθιστά επιτακτική, όχι μόνον την άμεση εξοικείωση των υπαλλήλων της με τις σύγχρονες μεθόδους πρόσβασης στο Διαδίκτυο, αλλά και την κατ΄ οίκον παροχή, ιδίως στα μέλη του προσωπικού της αυτής τεχνολογίας, με έξοδα της Ε.Ε.Τ.Τ., ADSL σύνδεσης» για την αποτελεσματικότερη άσκηση των αρμοδιοτήτων του. Έτσι αποφάσισε να δώσει δωρεάν στους 150 υπαλλήλους της Αρχής ίντερνετ στο σπίτι, με κόστος 24.480 ευρώ.

Ποιος στήριξε την Φούντα

Όταν ξέρεις τι λες, βρίσκεις υποστήριξη και από εκεί που δεν το περίμενες. Η νεαρή βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ, κυρία Νίκη Φούντα κατέθεσε ερώτηση στον υπουργό Υποδομών, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, με την οποία -μεταξύ άλλων – έθεσε ζήτημα να ενταχθεί στις άγονες γραμμές η πτήση Άκτιο – Αθήνα, έως ότου ολοκληρωθούν οι οδικοί άξονες, αφού το οδικό ταξίδι παραμένει μαρτυρικό. Την ερώτηση συνυπέγραψαν τρεις βουλευτές της ΝΔ οι κ.κ. Κ. Καραγκούνης,Σολδάτος καιΤσουμάνης και ένας του ΠαΣοΚ, ο κ. Θ. Μωραίτης.


Φύλλο και φτερό στα κελιά

Κάποιες πληροφορίες ότι οι χρυσαυγίτες έγκλειστοι στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού έκρυβαν στα κελιά τους διάφορα αντικείμενα (κινητά τηλέφωνα, φορτιστές στικάκια κτλ), προκάλεσε μόλις νύχτωσε τη Δευτέρα τον αιφνιδιαστικό έλεγχο των σωφρονιστικών υπαλλήλων. Οι έγκλειστοι, κατηγορούμενοι για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας ο έλεγχος να γίνει παρουσία εισαγγελέα (μάλλον δεν κατάλαβαν ακόμα πού βρίσκονταν) και έλεγαν ότι η πολιτεία επιχειρεί μ΄αυτόν τον τρόπο να τους σπάσει το ηθικό.

HeliosPlus

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.