1 µπουκάλι κόκκινο κρασί, Μerlot ή Ξινόµαυρο

φλούδα από 1 λεµόνι και 1 πορτοκάλι, ακέρωτα

3 τµχ. αστεροειδούς γλυκάνισου + 2 ξυλάκια κανέλας + 10 γαρίφαλα + 1 πρέζα µοσχοκάρυδο

30 γρ. καστανήζάχαρη
1/2 φλ. μπράντι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουµε σε πολύ χαµηλή φωτιά το κρασί, τις φλούδες, τα µπαχαρικά και τη ζάχαρη ανακατεύοντας µέχρι να λιώσει η ζάχαρη, για περίπου 20 λεπτά. Αποµακρύνουµε από τη φωτιά, προσθέτουµε το µπράντι και σουρώνουµε στα ποτήρια στολίζοντας προαιρετικά µε τις φλούδες και τα ξυλάκια κανέλας.
*Δημοσιεύθηκε στο BΗΜΑ GOURMET την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013.