Χειροποίητα ζυµαρικά από το Χιώτικο Κελλάρι

Χειροποίητα ζυµαρικά από το Χιώτικο Κελλάρι

Χειροποίητα παραδοσιακά ζυµαρικά από το Χιώτικο Κελλάρι, της οικοτεχνίας Κωνσταντουλάκη στη Χίο. Τα δίχρωµα στριφτάρια φτιάχνονται µε παντζάρι, γιαούρτι και σκόρδο. Δεν περιέχουν συντηρητικά και χρειάζονται περίπου 5 λεπτά για να βράσουν. Στη συσκευασία θα βρείτε και µια πολύ νόστιµη πρόταση σερβιρίσµατος, €3,85/500 γρ. {{{ moto }}}

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.