Το Aleria παρουσιάζει την ξεχωριστή πρότασή του για τη «Νέα Ελληνική Κουζίνα».{{{ moto }}}
Στο Aleria το μενού υπογράφει ο Γκίκας Ξενάκης, ο οποίος εμπνέεται από τη γαστρονομική μας παράδοση και δημιουργεί πιάτα με ελληνικότητα, γευστικότητα και κομψότητα χρησιμοποιώντας ευφάνταστους συνδυασμούς και μοντέρνες τεχνικές.
Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*
Στο υπέροχο νεοκλασικό κτίριο με την οικεία ατμόσφαιρα μπορείτε να γευτείτε τα εμβληματικά πιάτα του, «Κεφτεδάκια από μπραντάδα μπακαλιάρου με σπανακόρυζο και πικάντικη μαγιονέζα από σπιτικό πελτέ», αλλά και τα νέα πιάτα του σεφ που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις, όπως
• Παστίτσιο με χοντρό μακαρόνι, ουρά μόσχου μπρεζέ, μανιτάρια και αφράτη μπεσαμέλ
• Νιόκι από παντζάρι με χταποδάκι κρασάτο σε κρέμα από «αρσενικό» Νάξου (τυρί)
• Φρέσκος μπακαλιάρος με ριζότο από κουνουπίδι, μύδια, κόλιανδρο και chips ρυζιού με παντζάρι
Ως προς τα επιδόρπια, ο σεφ προτείνει γλυκές δημιουργίες, όπως το τραγανό millefeuille με κρέμα από γαλακτομπούρεκο, κονφί από πορτοκάλι και άρωμα πικάντικων μπαχαρικών.
Το Αleria αποτελεί την ιδανική έκφραση του ελληνικού gourmet comfort food και προσφέρει συναρπαστικές γαστρονομικές εμπειρίες σε εξαιρετικά προσιτές τιμές, σε μια περιοχή που αποτελεί το νέο γαστρονομικό meeting point της Αθήνας.
Aleria
Mεγ. Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο
210 52 22 633
Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*
* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής