Dippin Dots: Μια ανακάλυψη του αμερικανού μικροβιολόγου Curt Jones η οποία προέκυψε τυχαία όταν εκείνος θέλησε να καταψύξει αστραπιαία τα φρέσκα υλικά του παγωτού, διατηρώντας έτσι την γεύση και τα διατροφικά του στοιχεία. Οι μικρές, πολύχρωμες, απολαυστικές κουκίδες κέρδισαν γρήγορα την λατρεία μικρών και μεγάλων και σήμερα συνεχίζουν να ξετρελαίνουν τους θαυμαστές τους σε 20 χώρες. Φρέσκα γαλακτοκομικά υλικά συνδυάζονται με φυσικές φρουτένιες γεύσεις, σοκολάτα και άλλα γευστικά συστατικά ώστε να δημιουργηθούν οι περίπου 40 γεύσεις Dippin’ Dots. Tα υλικά παγώνουν αστραπιαία στους -210 ° F και μετατρέπονται σε κουκίδες, οι οποίες συσκευάζονται και συντηρούνται σε ειδικούς καταψύκτες χαμηλής θερμοκρασίες.
Σχεδιασμός καταστήματος: Η τελική μορφή του καταστήματος αποτελεί το δημιουργικό συνδυασμό των γραφείων Such και 341architecture studio. Το απόλυτο λευκό που επιλέχθηκε είχε σαν στόχο να τονίσει ακόμη περισσότερο την πολυχρωμία των Dippin Dots. Η λευκή τσιμεντοκονία λειτουργεί ως καμβάς που ζωντανεύει από τις χρωματικές παρεμβάσεις των επίπλων και των εγκαταστάσεων – χαρακτηριστικό δείγμα το ασπρόμαυρο χαλί της εταιρείας Vondom σε σχεδιασμό της Teresa Sapey αλλά και η διακριτική αλλά με άποψη παρουσία του μοβ κρυφού φωτισμού.