ΥΛΙΚΑ (για 4 σάντουιτς)
12 φέτες ψωµί του τοστ, χωρίς κόρα
200 γρ. τυρί κρέµα, ανακατεµένη µε 1 κ.γ. άνηθο, ψιλοκοµµένο, και ξύσµα από 1 λεµόνι, ακέρωτο
1 µέτριο αγγούρι, κοµµένο σε φέτες
8 φέτες καπνιστό σολοµό
8 φύλλα µαρουλιού από την καρδιά, καλά πλυµένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε µια καθαρή επιφάνεια απλώνουµε 4 φέτες ψωµί του τοστ. Τις αλείφουµε µε λίγο τυρί κρέµα, βάζουµε από πάνω 3-4 ροδέλες αγγουριού, από 1 φέτα καπνιστό σολοµό και κλείνουµε µε µια φέτα ψωµί. Επαναλαµβάνουµε τη διαδικασία, φτιάχνοντας ακόµη µία στρώση µε τυρί κρέµα, φύλλα µαρουλιού και σολοµό, και κλείνουµε τα σάντουιτς µε µια τρίτη φέτα ψωµί. Προαιρετικά, κόβουµε σε τριγωνάκια.