ΤΡΙΤΗ 23/4

Τι να δείτε…

«Το νησί» (The island)
Star, 22.00

Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον οι έχοντες χρήμα μπορούν να κλωνοποιήσουν τους εαυτούς τους, με τους κλώνους τους όμως να ζουν μέσα σε μια πλάνη. Και να μην έχουν επίγνωση της πραγματικής κατάστασης και του όποιου προορισμού τους. Δύο από αυτούς τους κλώνους (Γιούαν Μακ Γκρέγκορ – Σκάρλετ Γιόχανσον) «επαναστατούν» και αναζητούν την καλά κρυμμένη αλήθεια. Για να τη βρουν θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους δημιουργούς τους, οι οποίοι κάνουν ό,τι μπορούν για να τους βγάλουν από τη μέση. Σκηνοθετεί ο Μάικλ Μπέι.

«10η εντολή, ΙΙ», τίτλος επεισοδίου «Μαινάδες»
Alpha, 24.00

Η κάμερα του Πάνου Κοκκινόπουλου πάντα τολμηρή και διεισδυτική, οι ερμηνείες της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, της Θέμιδος Μπαζάκα και του Αργύρη Ξάδη δυνατές και καθηλωτικές, σε μία ακόμα ιστορία με πολύ πάθος και πολύ πόνο – τρόμο από εκείνες στις οποίες ειδικεύεται η σειρά. Το σενάριο υπογράφουν ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή.

«Ο Χριστός ξανασταυρώνεται»
ΕΤ1, 18.00

Πιστή στο πνεύμα των ημερών η κρατική τηλεόραση αναμεταδίσει την βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Καζαντζάκη σειρά του Βασίλη Γεωργιάδη. Με τους Κάτια Δανδουλάκη, Ανδρέα Φιλιππίδη, Γιώργο Φούντα, Γεωργία Βασιλειάδου, Λυκούργο Καλλέργη, Αλέξη Γκόλφη, Τζένη Φωτίου, Νίκη Τριανταφυλλίδη και πολλούς ακόμα ηθοποιούς σε αξέχαστες ερμηνείες.

Τι να μη δείτε

«Black out»
ANT1, 22.15

Φίδια, αρουραίοι, βρώμικες μασχάλες… Δεν τα αντέξαμε στην πρώτη προβολή τους, θα τα αντέξουμε στην επανάληψή τους;