Η νέα σειρά ρούχων της Sophie Dahl

Η Σόφι Νταλ, εγγονή του βρετανού συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ, λανσάρει την πρώτη της σειρά ρούχων για την εταιρεία «Brora», η οποία είναι γνωστή για το κασμιρένια προϊόντα της. Η συλλογή, η οποία ονομάζεται «The Lost Weekend», αποτελείται από 13 κομμάτια που η όμορφη Νταλ θεωρούσε ότι έλειπαν από τη δική της ντουλάπα. Με αυτή τη συνεργασία, η εταιρεία θέλει να γιορτάσει και την 20η της επέτειο.

«Το φαντάστηκα σαν ένα πρωινό μετά από μια νύχτα, μία γυναίκα σε ένα νησί μετά από ένα πάρτι, η οποία περπατάει προς το σπίτι της με τα παπούτσια στο χέρι» είπε για τη συλλογή η Νταλ. «Τα πάντα γύρω της βρίσκονται σε αναβρασμό, αλλά αυτή φοράει αυτά τα χρώματα και σχέδια με τον τυπικά βρετανικό χαρακτήρα. Ως εικόνα στο μυαλό μου είχα τα βροχερά καλοκαίρια και φεστιβάλ της Βρετανίας» συμπλήρωσε.

Το αγαπημένο της κομμάτι είναι ένα tea dress, ενώ τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το απαλό ροζ, το πράσινο και το γκρι με τα μοτίβα να φέρνουν στο νου τη δεκαετία του 30’. «Αγαπάω τα όμορφα, καλοφτιαγμένα ρούχα και αισθάνομαι ότι εγώ και η Brora δημιουργήσαμε κάτι αληθινά ξεχωριστό» κατέληξε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.