Χρυσό μετάλλιο σε έλληνα ζαχαροπλάστη

Με ένα γλυκό εμπνευσμένο από τη νέα μοντέρνα ελληνική ζαχαροπλαστική και βασικό συστατικό το φιστίκι Αιγίνης, κέρδισε ο Γιώργος Μπαχτής την πρώτη θέση στους προκριματικούς του διαγωνισμού Global Chefs Challenge της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS)

Με ένα γλυκό εμπνευσμένο από τη νέα μοντέρνα ελληνική ζαχαροπλαστική και βασικό συστατικό το φιστίκι Αιγίνης, κέρδισε ο Γιώργος Μπαχτής την πρώτη θέση στους προκριματικούς τουδιαγωνισμού Global Chefs Challenge της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων (WACS).

O νεαρός ζαχαροπλάστης ετοίμασε ένα γλυκό με όνομα «Ταξίδι στη χώρα του φιστικιού» και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους τελικούς του διαγωνισμού που θα λάβουν χώρα στη Νορβηγία το 2014.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της HO.RE.CA 2013, της μεγαλύτερης έκθεσης για τα ξενοδοχείακαι τη μαζική εστίαση στην Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μπαχτής ανήκει στην ομάδα του Executive Chef Patissier Τάσου Ζησόπουλου του ξενοδοχείουNJV Athens Plaza, που δημιουργεί και προτείνει γεύσεις στα μενού του ξενοδοχείου, του εστιατορίου The Parliament αλλά και του Café Plaza Lounge.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.