Η Πενέλοπε Κρους ξανά στην αγκαλιά του Αλμοδόβαρ

Oι «Περαστικοί εραστές» όπως ελεύθερα μπορεί να αποδοθεί στα ελληνικά, είναι η τελευταία κινηματογραφική ταινία που σκηνοθέτησε ο Πέδρο Αλμοδόβαρ και το τρέιλέρ της κυκλοφόρησε προσφάτως. Με αυτήν την ταινία το τρομερό παιδί της Ισπανίας επιστρέφει στην κωμδία αφού η ιστορία αναφέρεται στο περιπετειώδες ταξίδι μιας ομάδας τουριστών από την Ισπανία στο Μεξικό αλλά και την δημιουργία μιας παράνομης σχέσης.

Το «Los amantes pasajeros» όπως είναι ο πρωτότυπος τίτλος της ταινίας αναμένεται να πατά στα ίχνη μιας από τις πιο γνωστές ταινίες του ισπανού δημιουργού, τις «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης» (1988) που είναι κωμωδία.
Με την καινούργια ταινία του, ο Αλμοδόβαρ έρχεται για μια ακόμη φορά κοντά σε αγαπημένους ηθοποιούς του. Ενας από αυτούς είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας με τον οποίο έχει συνεργαστεί σε πολλές ταινίες ανάμεσα στις οποίες οι «Ματαντόρ», «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης», «Δέσε με» αλλά και στην προτελευταία ταινία του, «Το δέρμα που κατοικώ», ένα θρίλερ.
Το «Los Amantes pasajeros» όμως σηματοδουεί και την πέμπτη συνεργασία του Αλμοδόβαρ με την πιο γνωστή μούσα του, την Πενέλοπε Κρους με την οποία έχει συνεργαστεί στην «Καυτή σάρκα», το «Ολα για την μητέρα μου», το «Γύρνα πίσω» (για το οποίο η Κρους υπήρξε υποψήφια για Οσκαρ) και τις «Ραγισμένες αγκαλιές».
Το καστ συμπληρώνουν οι Παθ Βέγκα ,Χαβιέρ Καμάρα, Λόλα Νουτένιας και Σεσίλια Ροθ, Ισπανοί ηθοποιοί που έχουμε συναντήσει ξανά στις ταινίες του Αλμοδόβαρ.
Διαβάστε επίσης το άρθρο του Βήματος «Ολα για την Πενέλοπε» που αναφέρεται στην σχέση Αλμοδόβαρ – Κρους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.