To vima.gr προτείνει για την TV

Εκπομπή μαγειρικής

Master Chef

Mega, 22.20

Αν και δεν έχει τη γοητεία του πρώτου κύκλου, το ριάλιτι μαγειρικής του Mega, διαθέτει ενδιαφέροντα στοιχεία καθώς από απλά υλικά οι συμμετέχοντες δημιουργούν ευφάνταστα στα πιάτα. Αρκεί να αποφεύγονται οι υπερβολές σε κόστος υλικών και συνδυασμό τροφών τα οποία δύσκολα πλέον αφορούν το τηλεοπτικό κοινό.

Ταινίες

Η σκιάχτρα

ΕΤ1, 22.00

Ένα όμορφο και τολμηρό αγόρι (Αλκης Κούρκουλος) αναζητεί την Σκιάχτρα, μια νεράιδα που όλοι, εκτός από τον ίδιο, φοβούνται. Ενδιαφέρουσα κινηματογραφική μεταφορά του ομότιτλου διηγήματος του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη που σκηνοθέτησε ο Μανούσος Μανουσάκης με τους Σοφία Αλιμπέρτη, Αντιγόνη Αμανίτη και Βίκυ Κουλιανού στο πλευρό του Κούρκουλου. (1985, 98’)

Κυνηγώντας το σίγουρο κρεβάτι (The sure thing)

NΕΤ, 00.30

Νεανική περιπέτεια της δεκαετίας του 1980 με τον Τζον Κιούζακ στον ρόλο του πρωτοετούς φοιτητή πανεπιστημίου που μπλέκει διαρκώς σε φασαρίες με γυναίκες… Σκηνοθεσία: Ρομπ Ράινερ. (ΗΠΑ, 1985, 88’)

Κλέφτες και αστυνόμοι (Cops and Robbersons)

ΜΕGΑ, 01.45

Ενας φιλήσυχος πάτερ φαμίλιας (Τσέβι Τσέις) παθιασμένος με τις αστυνομικές σειρές αποφασίζει να παίξει στ’ αλήθεια, «κλέφτες κι αστυνόμους». Δεν τα πάει και τόσο καλά με έναν σκληροτράχηλο αστυνομικό (Τζακ Πάλανς) ο οποίος βρίσκεται στα ίχνη ενός κακοποιού στο απέναντι σπίτι… (ΗΠΑ, 1994, 90’)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.