Μια νεαρή καλλιτέχνιδα η οποία πέρα από τις διεθνείς «περγαμηνές» της στο λυρικό τραγούδι συνδυάζει κι άλλες πτυχές κι ενδιαφέροντα φιλοξενεί στις 15 Ιανουαρίου το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο πλαίσιο της δημοφιλούς σειράς «Ανατέλλοντα Αστέρια» («Rising Stars») η οποία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του προγράμματος «Πολιτισμός» της Ευρωπαϊκής Ενωσης και παρουσιάζει από σήμερα τα αστέρια του αύριο. Ο λόγος για τη γαλλίδα μεσόφωνο Ιζαμπέλ Ντριέ η οποία με τη συνοδεία της πιανίστριας Αν Λε Μποζέκ θα ερμηνεύσει μελωδίες και lieder γάλλων, αυστριακών και αμερικανών συνθετών (Ντιπάρκ, Ντεμπισί, Τσεμλίσνκι, Μάλερ, Τζ. Κραμπ).
Αριστούχος του περίφημου Εθνικού Ωδείου του Παρισιού (2007), η Ιζαμπέλ Ντριέ έχει ήδη τιμηθεί με σημαντικά διεθνή βραβεία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει και υποκριτική ενώ είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας «La Carotte» (με έδρα στη Μπεζανσόν) που συνδυάζει το θέατρο με την τέχνη του τσίρκου και τη μουσική. Η νεαρή μεσόφωνος έχει εμφανιστεί σε μεγάλα λυρικά θέατρα της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Ελβετίας – πρωταγωνιστώντας στην «Κάρμεν» και στην «Ιταλίδα στο Αλγέρι» – κι ερμηνεύοντας βασικούς ρόλους σε όπερες των Καβάλι, Οφενμπαχ, Χέντελ, Ροσίνι κ.α.

Εχει επίσης ήδη σημαντική παρουσία στη δισκογραφία ενώ συμμετέχει συχνά σε θεατρικές και ραδιοφωνικές παραγωγές μουσικοπαιδαγωγικού χαρακτήρα αλλά και σε εναλλακτικά μουσικά θεάματα (όπερα δρόμου, σκηνοθετημένα ρεσιτάλ κτλ.).