Στη συνάντηση που είχαν οι κκ.Ανδρέας ΔημητρέλοςκαιΗλίας Μπρουσιανός, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ αντιστοίχως, με τον ενδιαφερόμενο επενδυτή κ.Δημήτρη Βιντιάδη, το κλίμα που «εισέπραξαν» ήταν ότι ο νεαρός εφοπλιστής είναι διατεθειμένος να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να μπουν χρήματα στην πολύπαθη ΠΑΕ φέρνοντας μάλιστα στην Αθήνα τους εκπροσώπους των δύο κινεζικών εταιρειών, με τις οποίες ανακοίνωσε πως έχει συμφωνήσει, για να έχουν μια πρώτη γνωριμία με τους παράγοντες της Ενωσης.

Λέγεται ότι ο στόχος του ενδιαφερόμενου επενδυτή είναι να έχουν μπει χρήματα στο ταμείο της ΑΕΚ μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου, ημέρα κατά την οποία έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση, όπου αναμένεται να προκηρυχθεί η νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου με ενδεχόμενη συμμετοχή του κ. Δ. Βιντιάδη. Την ίδια στιγμή και ενώ το ποσό που χρειάζεται άμεσα η ΑΕΚ για τις πληρωμές ποδοσφαιριστών και υπαλλήλων υπολογίζεται σε περίπου 300.000 ευρώ, συνεχίζονται οι επαφές του κ. Δημητρέλου με τον επιχειρηματία κ.Αλκη Φωτίου, με τον πρόεδρο της ΑΕΚ να ευελπιστεί σε ταμειακή διευκόλυνση.

Εν τω μεταξύ, η προετοιμασία των Κιτρίνων για τον επικείμενο (Σάββατο 12/1/13, 17.15,Nova1) «τελικό» με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για τη 17ηαγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συνεχίζεται «πυρετωδώς» και η οικτρή βαθμολογική κατάσταση της ΑΕΚ, που μοιράζεται την τελευταία θέση με την Κέρκυρα έχοντας μόλις 12 βαθμούς, δεν αφήνει περιθώρια για… παρεξηγήσεις και εγωισμούς.

Το χθεσινό (8/1) επεισόδιο μεταξύ του προπονητή κ.Εβαλντ Λίνενκαι τουΓιώργου Κατίδη θεωρείται λήξαν, αφού ο 20χρονος μεσοεπιθετικός συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση, ενώ ο ΑφρικανόςΕμίλιο Φουρτάδο, όχι μόνο εμφανίστηκε στα Σπάτα, αλλά μετείχε στο «οικογενειακό» διπλό με την ομάδα των αναπληρωματικών δείχνοντας να έχει «κλειδώσει» στο παρελθόν το πρόσφατο επεισόδιο με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εν όψει του αγώνα με τη δέκατη (18 β.) Ξάνθη, ο γερμανός τεχνικός δοκίμασε σύστημα 4-4-2 με «ρόμβο» στο κέντρο και επιθετικό δίδυμο τουςΤαξιάρχη ΦούντακαιΑντώνη Πετρόπουλοπραγματοποιώντας αρκετές αλλαγές στη βασική ενδεκάδα. Στο κέντρο της άμυνας έπαιξαν οιΦώντας ΦέτσηςκαιΜαυρουδής Μπουγαϊδης, στα άκρα οιΒαλεντίνος ΒλάχοςκαιΤάσος Τσουμάγκας, στη μεσαία γραμμή οΠαύλος Μητρόπουλος, μπροστά του οιΑντώνης Ρίκκα και Ανχελ Κορδέρο, ενώ ως «δεκάρι» αγωνίστηκε οΡότζερ Γκερέιρο.