Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην Ανατολική Αττική την Τετάρτη

Αλλαγές στη λειτουργία των σχολείων στις περιοχές όπου αναμένεται συνέχιση της κακοκαιρίας την Τετάρτη ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής.

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα σχολεία στις περισσότερες περιοχές της Αττικής όπου σημειώθηκε χιονόπτωση, πλην ορισμένων εξαιρέσεων.

Στο δήμο Αχαρνών δεν θα λειτουργήσουν μόνο τα σχολεία του δημοτικού διαμερίσματος Θρακομακεδόνων.

Στο δήμο Ωρωπού (Αυλώνα, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός) και στο δήμο Φύλης (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά) τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί για λόγους ασφαλείας.

Την ίδια ώρα θα ανοίξουν τα σχολεία στην Παλαιά Πεντέλη.

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις τρεις δημοτικές κοινότητες του δήμου Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Εκάλη).

Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο δήμο Διονύσου.

Εν τω μεταξύ, αργότερα θα ξεκινήσουν και την Τετάρτη τα μαθήματα στα σχολεία σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ειδικότερα, στα Γρεβενά τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9.30, στη Φλώρινα και στο Αμύνταιο στις 9.00 και στον δήμο Ορεστίδος Καστοριάς, στις 9.15.

Εξάλλου, το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Φουστάνης Πέλλας δεν θα λειτουργήσουν, για να επιδιορθωθεί η βλάβη στον καυστήρα του καλοριφέρ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.