Το Olive Tree Spa μας είναι ήδη γνωστό από τα τρία σημεία του στην Αθήνα και πρόσφατα μας εξέπληξε ευχάριστα με την απόφαση να δημιουργήσει έναν νέο χώρο Spa στο ανακαινισμένο και πολυτελές Life Gallery Athens Hotel στην Εκάλη. Ο συνδυασμός της ιδιαίτερης φιλοσοφίας του με το καταπράσινο περιβάλλον του γνωστού ξενοδοχείου, δημιούργησε στο μυαλό μας υψηλές προσδοκίες για την απόλυτη χαλάρωση, μακριά από τον θόρυβο της πόλης.

Ένας ιδιαίτερος χώρος περιμένει κάθε επισκέπτη που επιθυμεί να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης, ψυχικής ισορροπίας και ευεξίας, με ειδική προσφορά γνωριμίας -20% σε κάθε θεραπεία. Η φιλοσοφία του Olive Tree Spa συνδυάζει την πεμπτουσία της Αρχαίας Ελληνικής Πρακτικής, που έχει ως βάση το Ιερό Δέντρο της Ελιάς και της Ασιατικής Τέχνης του Ευ Ζην που πηγάζει από τη σοφία αιώνων.

Η ελληνική παράδοση ευεξίας σε συνδυασμό με την Ταϋλανδέζικη θεραπευτική πρακτική προσφέρουν ένα μακρινό ταξίδι αυτογνωσίας και αναζωογόνησης. Μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες είναι στη διάθεσή σας : Θεραπείες Σώματος, Θεραπείες Wrap, Θεραπείες Απολέπισης, Θεραπείες Προσώπου, Εξειδικευμένη Περιποίηση Επιδερμίδας, Πρακτικές Αντιγήρανσης, Θεραπείες Χεριών και Ποδιών, Spa Μανικιούρ και Πεντικιούρ, Αποτρίχωση, αλλά και μια σειρά από Δραστηριότητες που ενεργοποιούν Κέντρα του Σώματός μας -Ρέικι, Τάι Τσι, Διαλογισμός, Γιόγκα, Πιλάτες.
στο Life Gallery Athens Hotel.
Λ. Θησέως 103, 14565 Εκάλη
τηλ. 211 1067411, 211 1067456 (απευθείας)