Πανελλήνιο ρεκόρ στο επί κοντώ με 5,76 μ. από τον Κώστα Φιλιππίδη

Τις... υψηλές πτήσεις του συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης καθώς λίγες ημέρες μετά την έβδομη θέση που κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ειδικότερα, με άλμα στα 5.76 που έκανε στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου της Γερμανίας, ο Έλληνας επικοντιστής κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 5.75μ., επίδοση που είχε σημειώσει δύο φορές, μία στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και την πρώτη τον Αύγουστο του 2008

Τις… υψηλές πτήσεις του συνεχίζει ο Κώστας Φιλιππίδης καθώς λίγες ημέρες μετά την έβδομη θέση που κατέλαβε στον τελικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Ειδικότερα, με άλμα στα 5.76 που έκανε στο μίτινγκ στίβου του Λαντάου της Γερμανίας, ο Έλληνας επικοντιστής κατέρριψε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 5.75μ., επίδοση που είχε σημειώσει δύο φορές, μία στο περυσινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νταεγού και την πρώτη τον Αύγουστο του 2008.

Ο Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.41, με τη δεύτερη προσπάθεια τα 5.61, με την πρώτη τα 5.71 και με την τρίτη τα 5.76.

Ο Γερμανός Μπιορν Οτο, «ασημένιος» Ολυμπιονίκης το Λονδίνου, ξεπέρασε τα 5.81 και ο συμπατριώτης του Ράφαελ Χολντζέπε, «χάλκινος» στο Λονδίνο, να μένει στα 5.71.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.