Σίβυλλα alert! Οι στιλιστικές επιλογές του Ίθαν Χοκ δημιουργούν… αναταράξεις στο Costa Navarino

Η μαύρη κάλτσα έλαμπε κάτω από τον καυτό ήλιο. «Κοίταξε, κοίταξε! »φώναξε η Εσθήρ. «Η κάλτσα η οποία ακουμπάει στο καλογυμνασμένο γόνατο του Ίθαν Χοκ σκορπίζει... λαμέ αντανακλάσεις γύρω από την πισίνα του Costa Navarino» συνέχισε.

Η μαύρη κάλτσα έλαμπε κάτω από τον καυτό ήλιο. «Κοίταξε, κοίταξε! »φώναξε η Εσθήρ. «Η κάλτσα η οποία ακουμπάει στο καλογυμνασμένο γόνατο του Ίθαν Χοκ σκορπίζει… λαμέ αντανακλάσεις γύρω από την πισίνα του Costa Navarino» συνέχισε.«Νομίζω ότι ο big star πρόλαβε ήδη να μελετήσει τις επιταγές της χειμερινής μόδας» ρούφηξε μία γουλιά από το mojito της. «Ο γλυκός μου Ίθαν! Έχει «εντρυφήσει» στις κολεξιόν του Yves Saint Lauren και της Prada μετά από μια μεγάλη βόλτα στις μπουτίκ της Madison Avenue και της Sloane Street. Χάρισε ένα αστραφτερό χαμόγελο στον Τεξανό ηθοποιό, σκηνοθέτη και σεναριογράφο ο οποίος στεκόταν διστακτικός μπροστά σε μια σεζλόνγκ.

«Αστειεύεσαι ασφαλώς dear» την κοίταξα ενώ ένα ειρωνικό χαμόγελο ζωγραφίστηκε στο πρόσωπό μου. «Ο lovable Ιθαν πιστεύω ότι επιλέγει την γκαρνταρόμπα του όταν βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους σύγχυσης» χαχάνισα. «Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτό το θλιβερό στιλιστικό συνονθύλευμα» κούνησα το κεφάλι μου βαθιά λυπημένη.


Μακριά από το tres chic style της πρώην Ούμα

«Ο κ. Χοκ ο οποίος διαμένει εδώ και μερικες μέρες στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Πύλου ξέρει να «μπερδεύει» με ένα μοναδικό τρόπο δεκαετίες και στυλ» επεσήμανα. «Λύκρα, μπασκετικού τύπου βερμούδες των 80’s, μπλουζάκια που μοιάζουν με αυτά των ράπερς της West Coast μαύρες ελάνκα κάλτσες , αγαπημένες των κοριτσιών- fashion icons για τον χειμώνα 2012-13 και αθλητικά παππούτσια, απομίμηση γνωστής φίρμας»τόνισα. «Η αλήθεια είναι ότι ο star ο οποίος λατρεύει να γράφει νουβέλες δεν μοιάζει καθόλου με τους arrogant συναδέλφους του, λάτρεις της πολυτελούς ζωής» σημείωσα. «Απλός συμπαθής προσιτός και… απερίγραπτα κακοντυμένος. Νομίζω όμως ότι αυτός ο ίδιος επιθυμεί να αποδομήσει την εικόνα του λαμπερού star ο οποίος ήταν παντρεμένος για 5 χρόνια με μια από τις ωραιότερες γυναίκες του διεθνούς κινηματρογράφου. Την ξανθιά αέρινη Uma Thurman» υπογράμμισα.


Απλές καθημερινές συνήθειες για έναν big star

Ο Ίθαν Χοκ με την νέα του σύζυγο Ράιαν Χοκ.

Ο ελληνολάτρης κύριος Ίθαν Χoκ ο οποίος πριν 3 χρόνια γέμισε την Επίδαυρο με ένα φανατικό κοινό το οποίο έφθασε από διάφορα μέρη του πλανήτη για την παράσταση «The Winter’s Tale» σε σκηνοθεσία Sam Mendes ( o ίδιος ερμήνευσε το ρόλο του Autolycus ) βρίσκεται στην Πύλο για επαγγελματικούς λόγους. Ο κύριος Χοκ ετοιμάζει πυρετωδώς το sequel της ταινίας «Before Sunset». Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες στην Πύλο , την Καλαμάτα , την Καρδαμίλλη και την Κορώνη. Η σουίτα του στο ξενοδοχειακό συγκρότημα του προσφέρει χαλάρωση και εκπληκτική θέα στο απέραντο γαλάζιο αν και ο star σπάνια απολαμβάνει την πολυτέλεια του spa ή τις υπηρεσίες του room service. Ξυπνάει νωρίς, απολαμβάνει το πρωινό του στην μεγάλη τραπεζαρία όπως οι περισσότεροι πελάτες του ξενοδοχείου, διαβάζει πολλές ώρες, κρατάει σημειώσεις και κάνει βόλτες στους κήπους και την παραλία με τα λατρεμένα του μάυρα καλτσάκια και τις λύκρα, ταλαιπωρημένες από το χρόνο βερμουδίτσες του. Σε κάποια στιγμή ο κ.Χοκ «σκόνταψε» πάνω στις λευκές κελεμπίες του επίσης ελληνολάτρη Εμίρη του Κατάρ Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ-Θανι .H νέα σύντροφός του άλλωστε ψωνίζει συχνά από τα Harrods ιδιοκτησίας του πλυθωρικού Εμίρη. Μήπως από το δημοφιλές πολυκατάστημα στο Knightsbridge αγοράζει και τα μαύρα καλτσάκια του Ίθαν; Unbelievable!

Νομίζω πάντως ότι ο πρωθυπουργός κ.Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της επίσκεψής του αυτές τις μέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο θα έπρεπε να κάνει μία μικρή βόλτα από το ξενοδοχειακό συγκρότημα για να συναντήσει τον κ.Ίθαν Χοκ.Πρόκειται για μια διεθνή προσωπικότητα – κινητή διαφήμιση για την Ελλάδα σε εξαιρετικά δύσκολες εποχές.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.