Μίσα Μπάρτον εναντίον παπαράτσι

Κατά καιρούς αρκετοί διάσημοι έχουν εξαπολύσει επίθεση ενάντια στους παπαράτσι για την παραβίαση της προσωπικής τους ζωής. Μια από αυτούς είναι και η σταρ της τηλεοπτικής σειράς «O.C.» Μίσα Μπάρτον, η οποία εξέφρασε τα παράπονά της μέσα από το Twitter.

Η 26χρονη ηθοποιός περιέγραψε την οδύσσεια που πέρασε πρόσφατα, όταν κάποιοι παπαράτσι δεν δίστασαν να τρυπήσουν τα λάστιχα του αυτοκινήτου της. Η ίδια έγραψε τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τον φωτογράφο που αποφάσισε να βγάλει όλο τον αέρα από τα λάστιχα μας για να μας παρακολουθεί μετά να τα φουσκώνουμε. Είχα καιρό να εκνευριστώ τόσο με φωτογραφίες των παπαράτσι. Αυτό είναι παρενόχληση και παραβίαση της ιδιωτικής μου ζωής. Δεν ξέρει κανείς πότε κάποιος θα πεταχτεί μπροστά σου για να τραβήξει ιδιωτικές στιγμές, είναι κάτι που μου φέρνει δάκρυα στα μάτια».

Αυτό που φαίνεται να εξοργίζει ακόμα περισσότερο την Μπάρτον είναι ότι οι φωτογραφίες βγαίνουν, όχι όταν η ίδια είναι έξω και προκαλεί διασκεδάζοντας, αλλά όταν απλά ζει τη ζωή της. «Δεν φοράω καν κάτι το εντυπωσιακό, ούτε κάνω κάτι ενδιαφέρον. Συμβαίνει όταν κολυμπάω με τον φίλο μου σε μια απομονωμένη παραλία».

Αργότερα θέλησε να απολογηθεί σε όσους την ακολουθούν για το ξέσπασμα της: «Συγγνώμη για τη γκρίνια μου, αλλά είναι λυπηρό ότι έχω έρθει στον παράδεισο της Φορμεντέρα και δεν μπορώ να κολυμπήσω στη θάλασσα» εξήγησε.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.