Αμοιβή-ρεκόρ 20 εκ. δολαρίων για τη Σ. Γιόχανσον

Το αστρονομικό ποσό των 20 εκατομμυρίων δολαρίων προτάθηκε ως αμοιβή στη Σκάρλετ Γιόχανσον προκειμένου να επαναλάβει το ρόλο της ως Νατάσα Ρόμανοφ, «Μαύρη Χήρα» στο σίκουελ της ταινίας «Οι εκδικητές» («The Avengers»), σύμφωνα με δημοσίευμα της The New York Post . Αν δεχτεί – κι όλα δείχνουν ότι αυτό πρόκειται να κάνει – θα είναι η πλέον ακριβοπληρωμένη ηθοποιός σε ταινία καταρρίπτοντας το ρεκόρ που μέχρι σήμερα κατείχε η Αντζελίνα Τζολί, η οποία έγινε πλουσιότερη κατά 18,9 εκατομμύρια δολάρια από τη συμμετοχή της στην ταινία «Ο Τουρίστας» του 2010.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Forbes, η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός της προηγούμενης χρονιάς ήταν η Κρίστεν Στιούαρτ αλλά το δημοσίευμα αναφερόταν σε αθροιστική αμοιβή 12 μηνών, δεδομένου ότι η ηθοποιός «βγάζει» περίπου 12,5 εκατομμύρια δολάρια για κάθε ταινία που συμμετέχει (συνολικά αμείφθηκε με 34,5 εκατομμύρια μέσα σε 12 μήνες). Ακολουθεί η Κάμερον Ντίαζ με 34 εκατομμύρια δολάρια αλλά χρειάστηκε να συμμετάσχει σε 3 ταινίες για να το συγκεντρώσει.

Η ταινία «Οι εκδικητές», αμερικάνικη περιπέτεια παραγωγής 2012 βασισμένη στο ομώνυμο κόμικ της Marvel αποτέλεσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία αποφέροντας παγκοσμίως 1,4 δις δολάρια.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.