#TsantaliTrip: ταξίδια για οινόφιλους

Tαξίδια σε όμορφες γωνιές του κόσμου, δοκιμές κρασιών, περιπλάνηση σε αμπελώνες και αποστακτήρια είναι μόνο μερικές από τις καθημερινές εμπειρίες των δημοσιογράφων οίνου για τις οποίες αξίζει κανείς να τους ζηλεύει.

Τη «γεύση» αυτών των ζηλευτών προνομίων τους θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους εξί wine bloggers από όλο τον κόσμο οι οποίοι βρέθηκαν στη χώρα μας τον περασμένο μήνα (18-21 Ιουνίου), με σκοπό να γνωρίσουν τα προϊόντα της οινοποιίας TSANTALI.

Οι Βρετανοί Quentin Sadler και Brett Jones, οι Patrick Maclart και Vincent Pétré από τη Γαλλία και οι Αμερικάνοι Luiz Alberto και Ryan Opaz ανέβαζαν συνεχώς σχόλια, φωτογραφίες αλλά και βίντεο από όσα έζησαν στη χώρα μας στο #TsantaliTrip, έναν λογαριασμό που δημιουργήθηκε στο twitter ειδικά γι αυτό το σκοπό. Οι αμπελώνες του Αγίου Όρους και της Ραψάνης, τα τοπία της χερσονήσου του Άθω και της Χαλκιδικής, ο ελληνικός ήλιος και η θάλασσα αλλά και οι γεύσεις των κρασιών της χώρας μας έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα το βίντεοπου αναρτήθηκε στο bourgogne-wineblog.com του ενθουσιασμένου με την Ελλάδα, Patrick Maclart αλλά και το κείμενο “A Greek Odyssey” που δημοσίευσε στο blog του, www.thewinemaestro.co.uk, o Brett Jones.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.