Κερδίστε 3 αντίτυπα του βιβλίου «Φεβρουάριος» του Θοδωρή Γεωργακόπουλου

Την Τρίτη 3/7/2012 στην εκπομπή «Βουτιά στα #socialmedia» με τη Δώρα Παυλίδου (καθημερινά 17:00-18:00)

Την Τρίτη 3/7/2012 στην εκπομπή «Βουτιά στα #socialmedia» με τη Δώρα Παυλίδου (καθημερινά 17:00-18:00) κερδίστε το βιβλίο «Φεβρουάριος» του Θοδωρή Γεωργακόπουλου

Τον Φεβρουάριο του 2011 ένας νέος άνδρας χάνει τη γυναίκα του σε τροχαίο ατύχημα. Ένα χρόνο αργότερα αποφασίζει να γράψει ένα βιβλίο για την απώλειά της, αλλά και για την απώλεια της δουλειάς του, του μέλλοντός του, της ταυτότητάς του, για την απώλεια κάθε ελέγχου στη ζωή του, για τις απότομες και μεγάλες απώλειες μιας χώρας ολόκληρης. Έχει, βεβαίως, τους δικούς του, προσωπικούς λόγους που γράφει. Όπως έχει και μυστικά να αποκαλύψει, από εκείνα που μόνο σ’ ένα μήνα σαν αυτόν, τον Φεβρουάριο του εξαγνισμού, μπορούν να φανερωθούν.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*
ΟΦεβρουάριοςήταν ένα πρωτοφανές εγχείρημα «δημόσιας» συγγραφής: κάθε μέρα και επί έναν μήνα ο συγγραφέας ανέβαζε το κεφάλαιο που ολοκλήρωνε στοwww.februarios.com, ενώ οι αναγνώστες το διάβαζαν και το σχολίαζαν. Το γεγονός αυτό, καθώς και το ότι διαδραματίζεται σε μια Ελλάδα πραγματική, είχε ως αποτέλεσμα μεγάλες δόσεις αλήθειας να περνούν μέσα στο κείμενο, όπως μια ξαφνική νεροποντή, τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, ο εμπρησμός δεκάδων κτηρίων στην πόλη, η ψήφιση του δεύτερου Μνημονίου από τη Βουλή, ο εκτροχιασμός μιας κοινωνίας προς έναν αβέβαιο προορισμό.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*

Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα γράφτηκαν 70.000 λέξεις και πάνω από 15.000 άνθρωποι διάβασαν περισσότερα από 100.000 κεφάλαια.

Διάβασε μια αναλυτική ανασκόπηση εδώ.

Παρακολούθησε το Storify που περιγράφει ολόκληρη την ιστορία εδώ.

Διάβασε περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις σε συχνές απορίες εδώ.

Ξεφυλλίστε το βιβλίο

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.