Χωρίς αποτέλεσμα και η δεύτερη συνάντηση Βενιζέλου – Τσίπρα για σχηματισμό κυβέρνησης

Με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για τον σχηματισμό κυβέρνησης.

Οι δύο άνδρες είχαν συζήτηση περίπου μίας ώρας, σε μία προσπάθεια να βρεθεί κοινή συνισταμένη πριν από τη διαφαινόμενη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος εκτιμά ότι ο σχηματισμός κυβέρνησης συνεργασίας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος με τη σειρά του θεωρεί μνημονιακή μία κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠαΣοΚ – ΔΗΜΑΡ.

Πριν από δύο ημέρες, την Τετάρτη, είχαν συναντηθεί στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που είχε λάβει ο Αλέξης Τσίπρας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Νωρίτερα, στις 10 το πρωί, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, συνεχίζοντας τον κύκλο επαφών, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής για τον σχηματισμό κυβέρνησης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.

Μετά τη συνάντηση ακολούθησε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, ενώ αναμένεται να συνεδριάσει και η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Την πρόθεσή τους να μην προσέλθουν σε συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο γνωστοποίησαν ο Πάνος Καμμένος και η Αλέκα Παπαρήγα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.