Η οικονομική και κοινωνική κρίση στην Ελλάδα θα βρεθεί το απόγευμα της Τρίτης (18:00) στο επίκεντρο της Επιτροπής Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων και της Επιτροπή Απασχόλησης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν ο Φινλανδός επίτροπος Ολι Ρεν, το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΤ Γιοργκ Ασμουσεν και ο επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ στην Ελλάδα Πολ Τόμσεν.
Πρόκειται για μέρος σειράς των πρωτοβουλιών που έχει αναλάβει η Ευρωβουλή, μετά το «καμπανάκι» για ανάπτυξη και απασχόληση που χτύπησε η συνάντηση Ζοζέ Μπαρόζο –Λουκά Παπαδήμου, στις 28 Φεβρουαρίου, στις Βρυξέλλες.


![Πλειστηριασμοί: Τι ακίνητα «χτύπησε» το e-σφυρί [πίνακες]](https://www.tovima.gr/wp-content/uploads/2026/01/15/pleistiriasmoi-90x90.webp)
