Εντονη κινητικότητα – Συνάντηση Παπαδήμου-Παπανδρέου στη Βουλή

Στη Βουλή συναντήθηκαν πριν από λίγο, το βράδυ της Πέμπτης, οι κ.κ. Λ. Παπαδήμος και Γ. Παπανδρέου, αντί της προγραμματισμένης συνάντησης που θα είχαν το Σάββατο. Οι δύο άνδρες επικοινώνησαν τηλεφωνικώς καθώς βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και συμφώνησαν αφού είχαν χρόνο να τα πουν επι τόπου. Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι εξελίξεις των επόμενων εβδομάδων, η πορεία του PSI και οι διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση

Στη Βουλή συναντήθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης, οι κ.κ. Λ. Παπαδήμος και Γ. Παπανδρέου, αντί της προγραμματισμένης συνάντησης που θα είχαν το Σάββατο. Οι δύο άνδρες επικοινώνησαν τηλεφωνικώς καθώς βρίσκονταν στον ίδιο χώρο και συμφώνησαν αφού είχαν χρόνο να τα πουν επι τόπου. Το αντικείμενο της συζήτησης ήταν οι εξελίξεις των επόμενων εβδομάδων, η πορεία του PSI και οι διαπραγματεύσεις για τη νέα δανειακή σύμβαση.

Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στην κυβέρνηση Παπαδήμου, αλλά δεν ανέφερε το παραμικρό για τα εσωτερικά του ΠαΣοΚ και τη στάση που σκοπεύει να τηρήσει στις κρίσιμες συνεδριάσεις του Πολιτικού και του Εθνικού Συμβουλίου. Ενέτεινε έτσι την αίσθηση της αβεβαιότητας για τις εξελιξεις στο ΠαΣοΚ που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αυτές τις ημέρες πάντως, υπάρχει έντονη κινητικότητα για το PSI και τη νέα δανειακή σύμβαση για τη χώρα μας. Δεν είναι μόνο οι συνομιλίες που έχουν γίνει για τα θέματα αυτά μεταξύ της κυρίας Ανγκελα Μέρκελ με την κυρία Κριστίν Λαγκάρντ και τον κ. Μάριο Μόντι, ούτε η εσπευσμένη επίσκεψη του κ. Τσαρλς Νταλάρα στην Ελλάδα. Την Κυριακή αναμένεται να επισκεφθεί εκτάκτως την Αθήνα, ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας κ. Γκίντο Βεστερβέλε, με άγνωστη προς το παρόν ατζέντα.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.