Αλέκα ΠαπαρήγαΕπίθεση σε Παπανδρέου-Προβόπουλου

Κάλεσμα στους εργαζόμενους «να κόψουν τη φόρα και του κ. Προβόπουλου και του κ. Παπανδρέου και όλων των άλλων που συνηγορούν σε μια τέτοια πολιτική» απηύθυνε η γγ του ΚΚΕ, επαναλαμβάνοντας ότι η αυτοδιοικητική ψήφος πρέπει να είναι ψήφος ανατροπής στην ουσία της στρατηγικής, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ και των ευρωπαϊκών κατευθύνσεων.

Κάλεσμα στους εργαζόμενους «να κόψουν τη φόρα και του κ. Προβόπουλου και του κ. Παπανδρέου και όλων των άλλων που συνηγορούν σε μια τέτοια πολιτική» απηύθυνε η γγ του ΚΚΕ, κυρία Αλέκα Παπαρήγα επαναλαμβάνοντας ότι η αυτοδιοικητική ψήφος πρέπει να είναι ψήφος ανατροπής στην ουσία της στρατηγικής, τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και της ΝΔ και των ευρωπαϊκών κατευθύνσεων.

Κατά την περιοδεία της στον ΟΤΕ, η κυρία Παπαρήγα ρωτήθηκε και πάλι για το δίλημμα που έθεσε ο πρωθυπουργός στη διακαναλική:

«Αν στρέψω τη μνήμη μου προς τα πίσω, το ΠΑΣΟΚ ρέπει προς τον εκβιασμό πολύ συχνά» απάντησε.

Αναφερόμενη στην ενδιάμεση έκθεση του διοικητή της ΤτΕ, κ. Γιώργου Προβόπουλου, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε ότι είναι υποκριτική η αντίδραση του ΠαΣοΚ, διότι «κόκκινη γραμμή» δεν υπάρχει για την κυβέρνηση.

«Αυτά τα μέτρα που προτείνει ο κ. Προβόπουλος έχουν ήδη περπατήσει εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών κ. Γιάννη Ραγκούση, ηκυρία Παπαρήγα σημείωσε ότι «αν αυτή η πολιτική τους επρόκειτο στην πορεία να είναι φιλολαϊκή, νομίζω ότι ο λαός δεν θα χρειάζονταν προσκλήσεις, ούτε εκβιασμούς».

Για τον ΟΤΕ τόνισε ότι βρισκόμαστε σε φάση ανακατατάξεων και κανείς δεν μπορεί να θεωρήσει πια ότι ο ΟΤΕ θα είναι εξασφαλισμένος μέσα σε αυτή τη διαπάλη για τα μερίδια της αγοράς.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.