ΦΠΑ: Συμψηφισμός για τους αγρότες

Σε συμψηφισμό του φόρου προστιθέμενης αξίας που λαμβάνουν οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος ως επιστροφή με εκείνον που εισπράττουν από τις πωλήσεις που πραγματοποιούν θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών. Η επιστροφή ΦΠΑ για τους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, οι οποίοι πωλούν αγροτικά προϊόντα παραγωγής τους από δικό τους κατάστημα ή από λαϊκές αγορές ή τα εξάγουν ή τα παραδίδουν σε άλλο κράτος-μέλος, πραγματοποιείται διά συμψηφισμού με τον φόρο εκροών που προκύπτει για κάθε φορολογική περίοδο.

Σε συμψηφισμό του φόρου προστιθέμενης αξίας που λαμβάνουν οι αγρότες του ειδικού καθεστώτος ως επιστροφή με εκείνον που εισπράττουν από τις πωλήσεις που πραγματοποιούν θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.

Η επιστροφή ΦΠΑ για τους αγρότες του ειδικού καθεστώτος, οι οποίοι πωλούν αγροτικά προϊόντα παραγωγής τους από δικό τους κατάστημα ή από λαϊκές αγορές ή τα εξάγουν ή τα παραδίδουν σε άλλο κράτος-μέλος, πραγματοποιείται διά συμψηφισμού με τον φόρο εκροών που προκύπτει για κάθε φορολογική περίοδο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.