Υπό τη σκιά του «αντάρτη» Π. Γκαρσία ο ΠΑΟΚ

O υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Μάκης Χάβος , μιλώντας χθες στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αποψινού (22.05, nova 1) αγώνα στο «Ελ Μαδριγάλ» με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ για τον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, προσπάθησε να υποβαθμίσει την ανταρσία του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά μάταια. Ο Ουρουγουανός μπορεί να έμεινε εκτός αποστολής αλλά ταξίδεψε στην Ισπανία, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, «του δόθηκε επισήμως πενθήμερη ...

O υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ κ. Μάκης Χάβος , μιλώντας χθες στους εκπροσώπους του Τύπου εν όψει του αποψινού (22.05, nova 1) αγώνα στο «Ελ Μαδριγάλ» με αντίπαλο τη Βιγιαρεάλ για τον 4ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, προσπάθησε να υποβαθμίσει την ανταρσία του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά μάταια. Ο Ουρουγουανός μπορεί να έμεινε εκτός αποστολής αλλά ταξίδεψε στην Ισπανία, προκαλώντας μια μικρή αναστάτωση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με την ΠΑΕ, «του δόθηκε επισήμως πενθήμερη άδεια» και εκείνος ταξίδεψε στην Ισπανία με την οικογένειά του φθάνοντας μάλιστα στο αεροδρόμιο της Βαλένθια περίπου μισή ώρα αργότερα από την αποστολή του ΠΑΟΚ! Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε από τους δημοσιογράφους, δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλιο.

«Θεωρώ ότι δόθηκε πολύ μεγάλη έκταση στο θέμα.Με τον Πάμπλοείχαμε απλά διαφορετική άποψη για ένα θέμα. Αυτό είναι θετικό για το ποδόσφαιρο. Την επόμενη ημέρα είχαμε συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να ασχολούμαστε τόσο πολύ με θέματα που δεν υπάρχουν» δήλωσε ο κ. Χάβος. Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι θα γίνουν αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι συγκριτικά με το πώς παρατάχθηκε η ομάδα εναντίον του Παναθηναϊκού και συμπλήρωσε: «Οταν αλλάζει η τακτική μιας ομάδας, αλλάζει και η ψυχολογία».

Από την πλευρά των παικτών ο Βίκτορ Βιτόλο είπε ότι η Βιγιαρεάλ είναι το φαβορί, τόνισε ωστόσο ότι έχει εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες του και ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ηρθαμε εδώ για να ξεσπάσουμε και να κάνουμε τη δουλειά μας και μέσα από τη δουλειά θέλουμε να πάρουμε το ματς.Αλλά πρέπει να είμαστε και έξυπνοι. Είμαστε πρώτοι στον όμιλο και είναι πολύ σημαντικό να σκοράρουμε σε αυτό το γήπεδο».

Ο προπονητής της Βιγιαρεάλ κ. Χουάν Κάρλος Γκαρίδο ανέλυσε την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του, λέγοντας: «Εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε την μπάλα, για να βρούμε χώρους να επιτεθούμε. Οι αντίπαλοιέχουν όπλα διαφορετικά από τα δικά μας.Πρέπει να προσαρμόσουμε το παιχνίδι μας πάνω στην ποιότητα των παικτών μας. Το κλειδί για τη νίκη είναι η ταχύτητα».

Απόντος του (τραυματία) Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με 4-1-4-1 και τους: Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια, Μπουσαϊντί δεξιό μπακ, Σνάουτσνερ αριστερό μπακ, Κοντρέρας και Τσιρίλο κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Βιτόλοανασταλτικό μέσο, στον άξονα Ιβιτς και Φωτάκης , ο Βιεϊρίνια αριστερό χαφ-εξτρέμ, ο Ελ Ζαρ δεξιά μπροστά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς .

Στο άλλο ματς του ομίλου παίζουν Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Μπρυζ. Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 4, Ντιναμό 3, Βιγιαρεάλ 3, Μπρυζ 1. * Οριστικά χωρίς την παρουσία οπαδών του στην Τούμπα θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ την Κυριακή τον Πανιώνιο για την 7η αγωνιστική. Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν δέχθηκε το επιχειρήματα της ΠΑΕ ότι οι οπαδοί του Δικεφάλου που δημιούργησαν επεισόδια μετά τον αγώνα με τον Αρη επί της ουσίας στρέφονταν κατά της ομάδας τους, διατηρώντας την πρωτοβάθμια απόφαση με την οποία ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 49.000 ευρώ.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.