Αποκαλυπτήρια μπάσκετ Επίσημη… πρώτη για ΠΑΟ, ΟΣΦΠ και όχι μόνο, στο Κύπελλο

Εφτασε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τις Α1 μπάσκετ, αγωνίζονται για το Κύπελλο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω στα νέα αποκτήματα των «αιωνίων». Το πρόγραμμα...

Εφτασε η στιγμή για τα αποκαλυπτήρια του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα τις Α1 μπάσκετ, αγωνίζονται για το Κύπελλο και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω στα νέα αποκτήματα των «αιωνίων».

Οι «πράσινοι» με τον Περπέρογλου στην αποστολή (έκανε μαγνητική και εντοπίστηκε ελαφριά τενοντίτιδα) αντιμετωπίζει στη Ρόδο τον Κολοσσό (16:30, ΕΤ-1).

Οι «ερυθρόλευκοι» από την άλλη παίζουν στη Λαμία με τον Πανελλήνιο (18:30, ΕΤ-1), με τον Ντούσαν Iβκοβιτς να συμπεριλαμβάνει τον 19χρονο γαρντ Δημήτρη Κατσιβέλη στην αποστολή. Στην Αθήνα έμειναν οι Ανδρέας Γλυνιαδάκη, Μιχάλης Πελεκάνος, αλλά και τον Γιοτάμ Χαλπερίν.

Παράλληλα ο Ικαρος Καλλιθέας, ο οποίος άρχισε τις υποχρεώσεις του στο θεσμό από τη Β΄ φάση και με δυνατές εμφανίσεις απέκλεισε κατά σειρά Ηρακλή, Αμύντα και Πανιώνιο, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (16:30) χωρίς τον Αλέξη Φαλέκα (τενοντίτιδα).

Τέλος, ο Αρης, ο οποίος προκρίθηκε στους «8» με νίκες απέναντι σε Iκαρους Σερρών, Περιστέρι και Ερμή Λαγκαδά, επρόκειτο να αντιμετωπίσει το Μαρούσι, αλλά μετά την αδυναμία συμμετοχής της ομάδας του Βαγγέλη Αλεξανδρή, πήρε χωρίς αγώνα το «εισιτήριο» για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της προημιτελικής φάσης, οι αγώνες της οποίας είναι «νοκ άουτ» έχει ως εξής:

ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

1. ΠΑΟΚ 16:30 ΠΑΟΚ-Ίκαρος Καλλιθέας Αφεντουλίδης-Μητσόπουλος-Σταματόπουλος

4. Βενετόκλειο 16:30 Κολοσσός Ρόδου-Παναθηναϊκός Γκούμας-Ψαριανός-Διαμαντής

3. Χαλκιοπούλειο 18:30 Πανελλήνιος-Ολυμπιακός Μπήτης-Μάνος-Παναγιώτου

2. Άρης-Μαρούσι 20-0 α.α.

Στα ημιτελικά οι αγώνες είναι διπλοί (29/12/2010 και 9/2/2011) και τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

Νικητής 4 – Άρης
Νικητής 1 – Νικητής 3

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.