«Δεν μας ξεγελά η διαφορά» τόνισε ο Διαμαντίδης

Στην απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών στον 2ο τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην ιστοσελίδα που διατηρεί μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο διεθνής γκαρντ των «πρασίνων» τόνισε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που γράφει για αυτό το θέμα από τη στιγμή που δεν αλλάζει κάτι, ενώ ενόψει του 3ου τελικού τόνισε ότι «δεν μας ξεγελά η διαφορά. Θα είναι ένας ακόμη δύσκολος αγώνας».

Στην απαράδεκτη συμπεριφορά ορισμένων οπαδών στον 2ο τελικό Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ αναφέρθηκε ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην ιστοσελίδα που διατηρεί μαζί με τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο διεθνής γκαρντ των «πρασίνων» τόνισε πως αυτή είναι η τελευταία φορά που γράφει για αυτό το θέμα από τη στιγμή που δεν αλλάζει κάτι.

«Δυστυχώς έπεσαν και πάλι διάφορα από τις κερκίδες. Αυτό είναι ανήκουστο και ειλικρινά έχω ξεμείνει από λόγια. Ίσως τελικά θα πρέπει να γίνει κάτι πάρα πολύ άσχημο στις εξέδρες ή στο παρκέ, να τραυματιστεί κάποιος παίκτης ή φίλαθλος σοβαρά. Δεν αλλάζει κάτι εδώ. Στο Βερολίνο δεν έγινε τίποτε, κι εδώ κάνουν ό,τι θέλουν. Ελπίζω, αλλά δυστυχώς δε νομίζω ότι η φωνή μου θα εισακουστεί στα αυτιά των υπεύθυνων, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ξαναγράψω για το θέμα αυτό,» σχολίασε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο 2-0 της ομάδας του στη σειρά των τελικών: «Μετά τη νίκη της Δευτέρας είμαστε σε θέση ισχύος στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό. Ψάχνουμε για άλλη μία νίκη που θα μας στέψει πρωταθλητές. Ελπίζω αυτή να έρθει σύντομα, στο επόμενο παιχνίδι. Βρισκόμαστε στη φάση όπου πρέπει να «κλείσουμε» τη σειρά και να κατακτήσουμε τον τρίτο φετινό μας τίτλο».

Η άνετη επικράτηση στο ΟΑΚΑ δεν σημαίνει κατά τον Δημήτρη Διαμαντίδη πως ο Παναθηναϊκός θα περάσει ένα εύκολο απόγευμα στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη: «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι το ματς της Πέμπτης στο ΣΕΦ θα είναι δύσκολο για εμάς. Δεν ξεγελά ούτε εμένα, αλλά ούτε και τους συμπαίκτες μου η μεγάλη διαφορά της χθεσινής μας νίκης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν μου λέει απολύτως τίποτε. Ο στόχος μας ήταν να διπλασιάσουμε τις νίκες μας και αυτό πετύχαμε. Τώρα το επόμενο βήμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Αυτή είναι η φιλοσοφίας μας. Νίκες σε όλα τα παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Αυτό δεν λέει πολλά και ούτε μπορεί να συμβαίνει πάντα. Αλλά με αυτήν την λογική κατεβαίνουμε στο γήπεδο όλη τη χρονιά. Παραμένουμε πανέτοιμοι, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά και δείχνουμε τεράστια συγκέντρωση στη συντριπτική πλειοψηφία της διάρκειας των αγώνων. Είμαι σίγουρος ότι θα το συνεχίσουμε και την Πέμπτη» κατέληξε ο Διαμαντίδης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.