Ζήτησε με… ψεύτικη σύζυγο να πάρει διαζύγιο

ΚΑΛΚΟΥΤΑ. Ενας Ινδός αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις καθώς εμφανίστηκε σε δικαστήριο για να πάρει διαζύγιο, μαζί με κάποια γυναίκα η οποία παρίστανε τη σύζυγό του. Επειδή η πραγματική σύζυγος δεν επιθυμούσε να χωρίσουν, ο Σανζίμπ Σάχα παρουσίασε στο δικαστήριο κάποια άλλη γυναίκα και ζήτησαν από κοινού να λυθεί ο δήθεν γάμος τους συναινετικά. Το ινδικό δικαστήριο αποδέχτηκε το αίτημά τους και εξέδωσε αμέσως το διαζύγιο. Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όμως λίγες ημέρες αργότερα, ...

ΚΑΛΚΟΥΤΑ. Ενας Ινδός αντιμετωπίζει ποινικές διώξεις καθώς εμφανίστηκε σε δικαστήριο για να πάρει διαζύγιο, μαζί με κάποια γυναίκα η οποία παρίστανε τη σύζυγό του. Επειδή η πραγματική σύζυγος δεν επιθυμούσε να χωρίσουν, ο Σανζίμπ Σάχα παρουσίασε στο δικαστήριο κάποια άλλη γυναίκα και ζήτησαν από κοινού να λυθεί ο δήθεν γάμος τους συναινετικά. Το ινδικό δικαστήριο αποδέχτηκε το αίτημά τους και εξέδωσε αμέσως το διαζύγιο.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε όμως λίγες ημέρες αργότερα, όταν δικαστικοί κλητήρες μετέβησαν στο σπίτι του ευρηματικού Ινδού και ζήτησαν από την πραγματική σύζυγό του να το εγκαταλείψει. Η γυναίκα προσέφυγε έξαλλη στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλκούτας, το οποίο ακύρωσε το διαζύγιο-μαϊμού και απήγγειλε στον σύζυγο κατηγορίες για απάτη.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.