Στον ημιτελικό το Πουέρτο Ρίκο

Η πρώτη έκπληξη του προολυμπιακού τουρνουά κατεγράφη χθες με θύτη το Πουέρτο Ρίκο και θύμα τη Σλοβενία. Οι αποκαλούμενοι και «γκάνγκστερ» του παγκόσμιου μπάσκετ πέταξαν εκτός τετράδας τον κακό δαίμονα της Ελλάδας και λογικά θα αποτελέσουν τον αποψινό (21.30) αντίπαλο της Εθνικής εφόσον βέβαια εκείνη ξεπερνούσε αργά χθες το βράδυ το εμπόδιο της Νέας Ζηλανδίας. Με τον Κάρλος Αρόγιο να δίνει τον ρυθμό (17 π., 4 τρ. 5 ασ., 4 κλ.) και τους...

Η πρώτη έκπληξη του προολυμπιακού τουρνουά κατεγράφη χθες με θύτη το Πουέρτο Ρίκο και θύμα τη Σλοβενία. Οι αποκαλούμενοι και «γκάνγκστερ» του παγκόσμιου μπάσκετ πέταξαν εκτός τετράδας τον κακό δαίμονα της Ελλάδας και λογικά θα αποτελέσουν τον αποψινό (21.30) αντίπαλο της Εθνικής εφόσον βέβαια εκείνη ξεπερνούσε αργά χθες το βράδυ το εμπόδιο της Νέας Ζηλανδίας. Με τον Κάρλος Αρόγιο να δίνει τον ρυθμό (17 π., 4 τρ. 5 ασ., 4 κλ.) και τους Αγιούσο (12 π.- 3 τρ.) και Λι (11 π., 3 τρ.) να «πυροβολούν» αδιακρίτως, οι «νησιώτες» επικράτησαν της Σλοβενίας ( Σλόκαρ 16 π.) με 81-70 και κράτησαν ζωντανό το όνειρο της συμμετοχής στους Αγώνες του Πεκίνου.

Οι νικητές των δύο αποψινών (19.00 και 21.30) ημιτελικών σφραγίζουν τα ολυμπιακά εισιτήριά τους, ενώ οι ηττημένοι θα έχουν άλλη μια ευκαιρία στον αυριανό μικρό τελικό που θα αρχίσει στις 19.30. Την ίδια στιγμή, το μεταγραφικό σαφάρι των συλλόγων της ελληνικής Α1 συνεχίζεται και ο Αρης απέκτησε τον αμερικανό φόργουορντ Σπένσερ Νέλσον (28 ετών, 2,03 μ.), ενώ ο γκαρντ Κελένα Αζουμπουίκε που απασχόλησε τον Ολυμπιακό προτίμησε να μείνει στο ΝΒΑ υπογράφοντας συμβόλαιο με τους Λος Αντζελες Κλίπερς. Οι Ερυθρόλευκοι είναι πλέον πιθανό να «σκαλίσουν» ακόμη περισσότερο την υπόθεση του σούπερσταρ Ρίκι Ντέιβις.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.