ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ

O κ. Γ. Ζορμπάς, εισαγγελεύς εν συντάξει, εκλήθη ως σημαιοφόρος της κάθαρσης που είχε εξαγγείλει το 2004 η πρώτη κυβέρνηση του κ. Καραμανλή. Εγκατεστάθη στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης ως υπεύθυνος για τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων. Απεμακρύνθη εν μέσω φημολογιών περί διαφωνιών του με τους κυβερνώντες. Τον εγκατέστησαν εν συνεχεία επικεφαλής στην Αρχή για τον έλεγχο του λεγομένου μαύρου χρήματος. Επελήφθη της δυσώδους υποθέσεως των δομημένων ομολόγων, αλλά το πόρισμά του ετέθη ουσιαστικώς στο αρχείο.

O κ. Γ. Ζορμπάς, εισαγγελεύς εν συντάξει, εκλήθη ως σημαιοφόρος της κάθαρσης που είχε εξαγγείλει το 2004 η πρώτη κυβέρνηση του κ. Καραμανλή.

Εγκατεστάθη στο υπουργείο Εθνικής Αμύνης ως υπεύθυνος για τις προμήθειες των Ενόπλων Δυνάμεων. Απεμακρύνθη εν μέσω φημολογιών περί διαφωνιών του με τους κυβερνώντες. Τον εγκατέστησαν εν συνεχεία επικεφαλής στην Αρχή για τον έλεγχο του λεγομένου μαύρου χρήματος. Επελήφθη της δυσώδους υποθέσεως των δομημένων ομολόγων, αλλά το πόρισμά του ετέθη ουσιαστικώς στο αρχείο. Η αναγγελθείσα χθες απομάκρυνσή του συμπίπτει με τις πληροφορίες ότι είχε αρχίσει έλεγχο περί το σκάνδαλο Siemens. Οι πολίτες δεν απορούν. Ολοι καταλαβαίνουν!

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.