Ο Δώνης δεν λέει «όχι» σε ποιοτικούς παίκτες

Π αρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Ντέμη Νικολαΐδη συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Σάλτσμπουργκ. Ο διοικητικός ηγέτης των Κιτρινόμαυρων φόρεσε χθες ξανά την ποδοσφαιρική στολή του και μετείχε στο παραδοσιακό πλέον δίτερμα ανάμεσα στο προπονητικό επιτελείο και στους παράγοντες της Ενωσης που βρίσκονται στην Αυστρία (η ομάδα του ηττήθηκε με 10-6 από εκείνη του κ. Γιώργου Δώνη ), αλλά το ξεμούδιασμα και οι στιγμές χαράς που μοιράστηκε με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός του κράτησαν λίγο.

Π αρουσία του προέδρου της ομάδας κ. Ντέμη Νικολαΐδη συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΚ στο Σάλτσμπουργκ. Ο διοικητικός ηγέτης των Κιτρινόμαυρων φόρεσε χθες ξανά την ποδοσφαιρική στολή του και μετείχε στο παραδοσιακό πλέον δίτερμα ανάμεσα στο προπονητικό επιτελείο και στους παράγοντες της Ενωσης που βρίσκονται στην Αυστρία (η ομάδα του ηττήθηκε με 10-6 από εκείνη του κ. Γιώργου Δώνη ), αλλά το ξεμούδιασμα και οι στιγμές χαράς που μοιράστηκε με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός του κράτησαν λίγο. Ακολούθως, ο πρόεδρος, οι δύο αντιπρόεδροι (κκ. Κανελλόπουλος και Κούλης ) και ο προπονητής κλείστηκαν στην αίθουσα συσκέψεων του προπονητικού κέντρου, ώστε να θέσουν επί τάπητος τα θέματα που απασχολούν την ομάδα και κυρίως τα μεταγραφικά στα οποία παρατηρείται μια περίεργη στασιμότητα, ενώ χτυπητές εκτιμώνται οι ελλείψεις στο ρόστερ.

Νωρίτερα πάντως ο τεχνικός της Ενωσης είχε τονίσει για ακόμη μία φορά την ικανοποίησή του για τους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, επισημαίνοντας ότι « αυτοί που δουλεύουν εδώ δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και είναι ικανοί να αντεπεξέλθουν στο βάρος των απαιτήσεων και των προσδοκιών που έχουμε εμείς από την ομάδα ». Παραδέχθηκε ωστόσο ότι « πάντοτε μια ομάδα μπορεί να γίνει καλύτερη εφόσον προστεθούν ποδοσφαιριστές ποιότητας.Τέτοιοι και μόνο τέτοιοι είναι ευπρόσδεκτοι » παρατήρησε ο τεχνικός της ΑΕΚ. Ο κ. Δώνης αναφέρθηκε ξανά στο δύσκολο πρόγραμμα της ΑΕΚ στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος υποσχόμενος ότι « σκοπός μας είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι ακόμη νωρίτερα από την έναρξη του πρωταθλήματος,όταν αρχίσουν τα ευρωπαϊκά ματς » ενώ σημείωσε ότι « χτίζουμε μια ομάδα που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο,θα έχει επιθετική σκέψη,αλλά θα είναι εξίσου συμπαγής και στην άμυνα ».

Ο κ. Νικολαΐδης θα παραμείνει και σήμερα στο Σάλτσμπουργκ για να παρακολουθήσει τον πρώτο φιλικό αγώνα της ΑΕΚ απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ, στο δυναμικό της οποίας περιλαμβάνεται ο πρώην Κιτρινόμαυρος Λεωνίδας Καμπάνταης . Σε αυτό το ματς ο προπονητής προτίθεται να παρατάξει δύο ενδεκάδες, αρκεί βέβαια να του το επιτρέψουν οι μικροτραυματισμοί των τελευταίων ημερών οι οποίοι για διάφορους λόγους κράτησαν εκτός προπονήσεων ποδοσφαιριστές«κλειδιά» όπως οι Ριβάλντο, Παπασταθόπουλος, Εντίνιο , Σκόκο και Σάχα, όλοι τους βασικοί σύμφωνα με τις ως σήμερα ενδείξεις.

Το φιλικό αυτό θα σημάνει και το πέρας της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους. Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει το Σάββατο στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει ως την επόμενη Πέμπτη, ώσπου δηλαδή να πετάξει πάλι στο Λέογκανγκ του Σάλτσμπουργκ για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της. Σε αυτό το διάστημα, από τις 24 Ιουλίου ως τις 4 Αυγούστου οι Κιτρινόμαυροι θα δώσουν πέντε φιλικούς αγώνες.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.