Η ιρλανδική απάντηση στον Σαρκοζί

ΠΑΡΙΣΙ. Ουδέτερα αντέδρασε η κυβέρνηση της Ιρλανδίας στην πρόταση του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί για διεξαγωγή και δεύτερου δημοψηφίσματος με στόχο να εγκριθεί η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της ΕΕ που απερρίφθη στις 12 Ιουνίου. «Υπάρχουν πολλές απόψεις στην Ευρώπη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε» ήταν το σχόλιο του ιρλανδού πρωθυπουργού Μπράιαν Κόουεν. O κ. Σαρκοζί σχεδιάζει να μεταβεί στο Δουβλίνο την προσεχή Δευτέρα με την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Συμβουλίου της ΕΕ για συνομιλίες σχετικά με την ανεύρεση λύσης.

ΠΑΡΙΣΙ. Ουδέτερα αντέδρασε η κυβέρνηση της Ιρλανδίας στην πρόταση του γάλλου προέδρου Νικολά Σαρκοζί για διεξαγωγή και δεύτερου δημοψηφίσματος με στόχο να εγκριθεί η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη της ΕΕ που απερρίφθη στις 12 Ιουνίου.

«Υπάρχουν πολλές απόψεις στην Ευρώπη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε» ήταν το σχόλιο του ιρλανδού πρωθυπουργού Μπράιαν Κόουεν. O κ. Σαρκοζί σχεδιάζει να μεταβεί στο Δουβλίνο την προσεχή Δευτέρα με την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Συμβουλίου της ΕΕ για συνομιλίες σχετικά με την ανεύρεση λύσης.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.