Περιμένοντας τον Βαλβέρδε

Η άφιξη του κ. Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη βάζει τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού σε μια σειρά. Ο βάσκος τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη , προκειμένου να γίνει μια πρώτη συζήτηση για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να παραδώσει τη λίστα των ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να αποκτηθούν. Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρονται ο βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικός της Μπέτις Εντού, ο ελεύθερος από ...

Η άφιξη του κ. Ερνέστο Βαλβέρδε στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη βάζει τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού σε μια σειρά. Ο βάσκος τεχνικός αναμένεται να συναντηθεί με τον κ. Σωκράτη Κόκκαλη , προκειμένου να γίνει μια πρώτη συζήτηση για το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και να παραδώσει τη λίστα των ποδοσφαιριστών που επιθυμεί να αποκτηθούν. Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρονται ο βραζιλιάνος (με ιταλικό διαβατήριο) επιθετικός της Μπέτις Εντού, ο ελεύθερος από τη Βέρντερ Βρέμης κροάτης επιθετικός Ιβάν Κλάσνιτς, αλλά και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος του Αρη, ο οποίος θεωρείται από τους Ερυθρόλευκους ως ιδανικός αντικαταστάτης τού υπό παραχώρηση Ζούλιο Σέζαρ.

Πάντως η σεναριολογία από το εξωτερικό δεν έχει κοπάσει. Σύμφωνα με ιστοσελίδες της Βραζιλίας, ο Αλεξ της Ιντερνασιονάλ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που «γυάλισαν» στον κ. Ανδρέα Νινιάδη κατά την παραμονή του σκάουτερ του Ολυμπιακού στη χώρα του καφέ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερό χαφ και, σύμφωνα πάντοτε με τα σχετικά ρεπορτάζ, οι παράγοντες της Ιντερνασιονάλ περιμένουν τις επόμενες ημέρες την άφιξη ομολόγων τους του Ολυμπιακού για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις!

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει ένα πολύ σπουδαίο φιλικό για τις αρχές του Αυγούστου. Οι επαφές με τους Μπόκα Τζούνιορς έχουν ξεκινήσει και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας θεωρούν ευκαιρία να αγωνιστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι σε έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου. Η ομάδα της Αργεντινής έχει αγωνιστεί ακόμη μία φορά επί ελληνικού εδάφους, όταν τον Αύγουστο του 1984 αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό σε φιλικό προς τιμήν του Μίμη Δομάζου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Λιονέλ Νούνιες στον Ολυμπιακό, καθώς δημοσιεύματα από τη Ρουμανία αναφέρουν ότι η Στεάουα Βουκουρεστίου ενδιαφέρεται για τον αργεντινό επιθετικό του Θρύλου. Παράλληλα, ο ατζέντης του Κριστιάν Λεντέσμα αναμένεται να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ κ. Γιάννη Χρυσικόπουλο. Ο Λεντέσμα έχει άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά πιθανότατα παραχωρείται, αν υπάρξει πρόταση που να ικανοποιεί οικονομικά τον Θρύλο.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.