Τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης διατυμπανίζει ότι διαθέτει τα χρήματα για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο , τα ισπανικά ΜΜΕ βάζουν στο… κόλπο της απόκτησης του πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, το δημοσίευμα προέρχεται από την προσκείμενη στη Βασίλισσα εφημερίδα «Μarca», που αναφέρει ότι οι Μπλαουγκράνα θα γίνουν φαβορί για την απόκτηση του Ρονάλντο στην περίπτωση που γίνουν εφέτος εκλογές για την προεδρία της Μπάρτσα.

Ο κ. Σάντρο Ροσέλ, εκ των βασικότερων διεκδικητών του προεδρικού θώκου, θεωρείται ότι έχει αρκετούς άσους στο μανίκι του και ένας από αυτούς θα είναι η απόκτηση του Ρονάλντο. Ολα αυτά βέβαια θα έχουν υπόσταση μόνο αν γίνουν πρόωρα οι εκλογές (κανονικά είναι προγραμματισμένες για το 2010), ενώ εξυπακούεται ότι θα πρέπει να ξεπεραστεί το μέγα εμπόδιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επιμένει ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Εξάλλου, η Ρεάλ έχει ρίξει τα μάτια της και αλλού. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του ολλανδού διεθνούς επιθετικού του Αγιαξ Γιαν Κλας Χούντελααρ κ. Βιτσέντσο Μοραμπίτο δήλωσε ότι « είμαστε πολύ κοντά στις υπογραφές. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται σε άριστο κλίμα και όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει θετική έκβαση ».

Εν τω μεταξύ, ο απολυθείς από τη Μάντσεστερ Σίτι σουηδός προπονητής κ. Σβεν Γκόραν Ερικσον συμφώνησε να αναλάβει την εθνική ομάδα του Μεξικού ως το 2010, ενώ χθες η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε ότι αντικαταστάτης του θα είναι ο κ. Μαρκ Χιουζ.