Ενισχυμένη παρουσία στις διεθνείς αγορές διεκδικεί ο όμιλος Ιντρακόμ και για το 2008

Θ α συνεχίσει την εξωστρεφή στρατηγική του ο όμιλος Ιντρακόμ κατά τη διάρκεια του 2008, με στόχο την περαιτέρω εδραίωση και ενίσχυση της παρουσίας του στις διεθνείς αγορές. Αυτό ανέφερε ο κ. Δ.Κλώνης, εντεταλμένος σύμβουλος χρηματοοικονομικής διοίκησης του ομίλου, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ενημέρωσης των οικονομικών αναλυτών και εκπροσώπων των τραπεζών για τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2007, τη στρατηγική ανάπτυξης,...

Θ α συνεχίσει την εξωστρεφή στρατηγική του ο όμιλος Ιντρακόμ κατά τη διάρκεια του 2008, με στόχο την περαιτέρω εδραίωση και ενίσχυση της παρουσίας του στις διεθνείς αγορές. Αυτό ανέφερε ο κ. Δ.Κλώνης, εντεταλμένος σύμβουλος χρηματοοικονομικής διοίκησης του ομίλου, κατά τη διάρκεια της ετήσιας ενημέρωσης των οικονομικών αναλυτών και εκπροσώπων των τραπεζών για τα οικονομικά αποτελέσματα χρήσης 2007, τη στρατηγική ανάπτυξης, καθώς και τα αποτελέσματα τριμήνου 2008 του ομίλου. Σύμφωνα με τον κ. Κλώνη, προτεραιότητα του ομίλου αποτελεί η μεγέθυνση των πωλήσεων και η βελτίωση της κερδοφορίας μέσω οργανικής ανάπτυξης, στοχευμένων εξαγορών και εστίασης στην παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, οι οποίες παρέχουν υψηλότερα περιθώρια κέρδους. Παράλληλα ο όμιλος θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς του, μέσω στρατηγικών συμμαχιών και υλοποίησης σημαντικών επενδύσεων σε έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και προϊόντων, καθώς και σε υποδομές νέας γενιάς.

Ακόμη, όπως επεσήμανε ο κ. Κλώνης, ο όμιλος Ιntracom Ηoldings εμπλουτίζει διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των δραστηριοτήτων του, συμμετέχοντας σε αυτοχρηματοδοτούμενα έργα μέσω κοινοπραξίας με μεγάλους ομίλους, όπως ο αυτοκινητόδρομος Κορίνθου- ΤριπόλεωςΚαλαμάτας.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.