Εκδηλώσεις στο Θέατρο Ρεματιάς

Με την παιδική παράσταση «Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» του Βασίλη Μαυρογεωργίου από το Εθνικό Θέατρο αρχίζουν την 1η Ιουλίου οι εφετινές εκδηλώσεις στο Θέατρο της Ρεματιάς που διοργανώνει το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου και συνεχίζονται ως εξής: 2/7 αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι- τιμητική εκδήλωση στον Πάνο Γεραμάνη, όπου συμμετέχουν λαϊκές τραγουδίστριες της περιόδου ΄50-΄60. 7/7 συναυλία των Ιmam Βaildi. 9/7 συναυλία από το μουσικό συγκρότημα Δήθεν με τραγούδια και μουσικές από την παράδοση της Μικράς Ασίας, των Εστουδιαντίνων της Σμύρνης και της Πόλης, το ρεμπέτικο ως το 1955.

Με την παιδική παράσταση «Η ωραιότερη ιστορία του κόσμου» του Βασίλη Μαυρογεωργίου από το Εθνικό Θέατρο αρχίζουν την 1η Ιουλίου οι εφετινές εκδηλώσεις στο Θέατρο της Ρεματιάς που διοργανώνει το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου και συνεχίζονται ως εξής: 2/7 αφιέρωμα στο λαϊκό τραγούδι- τιμητική εκδήλωση στον Πάνο Γεραμάνη, όπου συμμετέχουν λαϊκές τραγουδίστριες της περιόδου ΄50-΄60. 7/7 συναυλία των Ιmam Βaildi. 9/7 συναυλία από το μουσικό συγκρότημα Δήθεν με τραγούδια και μουσικές από την παράδοση της Μικράς Ασίας, των Εστουδιαντίνων της Σμύρνης και της Πόλης, το ρεμπέτικο ως το 1955. 11/7 «Ματωμένος Γάμος» του Λόρκα από το ΔΗΠΕΘΕ Κρήτης. 14/7 «Προμηθέας Δεσμώτης» του Αισχύλου από το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης.

17/7«Η Φυλλάδα του Μ. Αλεξάνδρου» σε σκηνοθεσία Σπύρου Βραχωρίτη. 18/7 Η Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη παρουσιάζει έργα Μίκη Θεοδωράκη. 21/7 «Λοκαντιέρα» του Κάρλο Γκολντόνι από το ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου. 24/7 «Ορνιθες» του Αριστοφάνη από το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν. 25 και 26/7 Πανεπιστήμιο Τέχνης και Πολιτισμού Κεράλα Καλαμάνταλαμ. Παραδοσιακή μουσική και χορός του ινδικού χορευτικού συγκροτήματος από το Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο και την ινδική πρεσβεία. 28/7 Παράσταση από τα ΔΗΠΕΘΕ Σερρών- ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής. Ωρα έναρξης όλων των εκδηλώσεων: 21.00. (Αετοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Χαλανδρίου, Φιλικής Εταιρείας και Τομπάζη 18, Χαλάνδρι, τηλ.: 210 6894.876.)

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.