Ήταν Φεβρουάριος του 2017 όταν µας συστήθηκε. Ένα ανοιχτόκαρδο, ζεστό, λευκό µικρό µαγαζί, στη γωνία της Αρχελάου, γεµάτο φρέσκα γλυκά, µυρωδιές και λουλούδια, που αγαπήθηκε από την πρώτη ηµέρα και εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο γνωστά στέκια της Αθήνας.
Μετά από 7 γεµάτα χρόνια, φέτος τον Σεπτέµβριο το Ohh Boy επέστρεψε ανανεωµένο και πιο άνετο, πετυχαίνοντας να µην χάσει τίποτα από την ζεστή του αύρα και τη µοναδική του προσωπικότητα. Η νέα διακόσµηση παραµένει πιστή στο γνωστό ανεπιτήδευτο και µινιµαλ στιλ του αλλά πλέον σε µια πιο grown-up φινετσάτη εκδοχή, προσθέτοντας χρώµα και καλλιτεχνικές mix-and-match πινελιές που θυµίζουν µικρά, ιδιαίτερα µαγαζιά στα στενά της Νέας Υόρκης ή του Λονδίνου.
Η κουζίνα µεγάλωσε και εξοπλίστηκε για να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις και το νέο µενού, που φτιάχτηκε µε την έµπνευση και το µεράκι της ταλαντούχας σεφ Αγάπης Μιχελή σε συνεργασία µε την µοναδική οµάδα του Ohh Boy. Οι premium πρώτες ύλες, τα βιολογικά αυγά του και την εποχικότητα των υλικών που χρησιµοποιεί το ξεχωρίζουν από την πρώτη µέρα.