Το Island, το μόνο εστιατόριο υψηλής γαστρονομίας με παράλληλη λειτουργία club διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί διαχρονικά την απόλυτη επιλογή του κοινού με τα υψηλότερα standards.
Στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, η fine dining εμπειρία, η ακαταμάχητη θέα, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το ειδυλλιακό σκηνικό, τα φαντασμαγορικά φώτα και η μουσική από DJs παγκοσμίου βεληνεκούς, είναι όλα όσα συνθέτουν την εμπειρία που ο διεθνής τύπος έχει περιγράψει ως μοναδική.
Το menu, επιμελείται ο πολυβραβευμένος executive chef του Ομίλου, Νίκος Σκλήρας, συνεχίζοντας την εμπνευσμένη του προσέγγιση σε μεσογειακά πιάτα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες. Η κουζίνα του Ομίλου Πανά έχει επανειλημμένα προταθεί από τον Οδηγό Michelin και φέτος θα φιλοξενήσει βραβευμένους chef από όλον τον κόσμο για βραδιές γευσιγνωσίας στο πλαίσιο του επιτυχημένου θεσμού Gastronomy Wednesdays.
Το Island εισάγοντας πρώτο στην Ελλάδα sustainable πρακτικές δημιούργησε κήπους από όπου τα βότανα και τα λαχανικά χρησιμοποιούνται για να απογειώσουν τις συνταγές του executive chef. Tο sushi, που επίσης πρωτοπαρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό από το Island, παραμένει κορυφαίο, με πιστούς λάτρεις που επιστρέφουν για τα αγαπημένα τους πιάτα.