Η Angelina Jolie και ο ράπερ Akala πέρασαν δυο νύχτες πάθους σε ξενοδοχείο – Επιβεβαιώνεται το ειδύλλιο

Η Angelina Jolie και ο ράπερ Akala πέρασαν δυο νύχτες πάθους σε ξενοδοχείο – Επιβεβαιώνεται το ειδύλλιο 1
Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Σύμφωνα με πηγές, η Jolie και o Akala πέρασαν μαζί την Τετάρτη και την Πέμπτη στο ξενοδοχείο, από το οποίο δε βγήκαν καθόλου. Ο ράπερ έφτασε στο ξενοδοχείο δύο ώρες μετά την άφιξη της Jolie.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Το φημολογούμενο ειδύλλιο της Angelina Jolie με τον Βρετανό ράπερ Akala φαίνεται να γίνεται όλο και πιο σοβαρό. Η 49χρονη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Maria» στον ρόλο της αείμνηστης Μαρίας Καλλας, λέγεται ότι την περασμένη εβδομάδα έβαλε κρυφά τον 40χρονο μουσικό στο δωμάτιό της στο The Corinthia Hotel του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πηγές της «US Sun», η Jolie και o Akala πέρασαν μαζί την Τετάρτη και την Πέμπτη στο ξενοδοχείο, από το οποίο δε βγήκαν καθόλου. Ο ράπερ έφτασε στο ξενοδοχείο δύο ώρες μετά τη Jolie.

«Ο Akala βγήκε κρυφά από το ξενοδοχείο με ένα από τα αυτοκίνητα της Angelina την Παρασκευή, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της νέας της ταινίας», πρόσθεσε η πηγή, αναφερόμενη στο βιογραφικό έργο για τη Μαρία Κάλλας, «Maria», το οποίο προβλήθηκε στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

«Χρησιμοποιούν ξεχωριστά αυτοκίνητα και μυστικές εισόδους για να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, αλλά είναι πραγματική σχέση», σημείωσε.

Πότε ξεκίνησε η σχέση τους

Οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους ξεκίνησαν τον περασμένο Αύγουστο, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο Φεστιβάλ της Βενετίας. Τότε τα ρεπορτάζ ήθελαν το ζευγάρι να είναι μαζί εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο. Αυτό φαίνεται να είναι αλήθεια αφού τον Μάιο του 2023, ο Akala εμφανίστηκε με την Jolie και δύο από τα παιδιά της στη Τζαμάικα για το λογοτεχνικό Φεστιβάλ Calabash (από φεστιβάλ σε φεστιβάλ τα παιδιά, είναι της κουλτούρας!).

Έξι μήνες αργότερα, τους είδαν μαζί σε εστιατόριο στο Μιλάνο.

Ωστόσο, μία πηγή είπε στο People ότι η Jolie «είναι φίλη του Akala και της συντρόφου του, Chanelle Newman, η οποία ήταν επίσης εκεί». Η Newman είναι επιχειρηματική συνεργάτιδα και μάνατζερ του ράπερ.

Ωστόσο, άλλες πηγές υποστηρίζουν πως η Jolie και ο Akala είναι σίγουρα σε σχέση και μάλιστα σοβαρή: «Μοιράζονται το ίδιο πάθος όταν πρόκειται για κοινωνικούς και ανθρωπιστικούς σκοπούς. Έκαναν πολλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια που επικεντρώνονται σε παγκόσμια ζητήματα όπως τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η Angie μιλάει πολύ γι' αυτόν».

Η πηγή του People, πάντως, ισχυρίστηκε ότι η Jolie «αυτή τη στιγμή είναι single και δεν βγαίνει στα σοβαρά».

SHARE THE STORY