Η Madonna γιόρτασε τα 66α γενέθλιά της με αγαπημένα της πρόσωπα στην Ιταλία σε ένα θέρετρο, διόλου άγνωστο στα διάσημα πρόσωπα. Πρόκειται για το Villa TreVille στο Positano, που είναι το ίδιο πεντάστερο ξενοδοχείο, όπου επισκέφθηκε για τις διακοπές της και η Jennifer Lopez νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι.
Το πολυτελές ξενοδοχείο είναι το πρώην καλοκαιρινό καταφύγιο του σκηνοθέτη Franco Zeffirelli και τώρα ανήκει στον Govind Friedland και διευθύνεται από τον Martino Acampora. Το θέρετρο έχει περιγραφεί στο παρελθόν ως «μία από τις πιο πολυτελείς εγκαταστάσεις στον κόσμο, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ ήσυχη και ιδιωτική».
Κατά τη διάρκεια των εορτασμών των γενεθλίων της το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Madonna συμμετείχε σε παραδοσιακούς ιταλικούς εορτασμούς Ferragosto από το μπαλκόνι του εστιατορίου La Tagliata στο Montepertuso, οι οποίοι περιλάμβαναν μερικά πυροτεχνήματα πάνω από την Amalfi Coast. Η τραγουδίστρια και οι καλεσμένοι της -περίπου 30 άτομα συνολικά- απόλαυσαν ένα εκπληκτικό δείπνο στο Αρχαιολογικό Πάρκο της Πομπηίας, σύμφωνα με μια πηγή του περιοδικού PEOPLE.
Το μενού επιμελήθηκε το βραβευμένο με τρία αστέρια Michelin εστιατόριο Quattro Passi υπό την επίβλεψη του σεφ Vincenzo Castaldo του Villa TreVille, και ήταν εμπνευσμένο από τη μεσογειακή διατροφή και τις γαστρονομικές παραδόσεις της ακτογραμμής του Αμάλφι. Μερικά από τα παραδοσιακά πιάτα των σεφ που σερβιρίστηκαν κατά τη διάρκεια του δείπνου γενεθλίων της Madonna ήταν μίνι πένες με κολοκυθάκια και escarole γαρνιρισμένες με καρυκευμένες ελιές και κουκουνάρι, μπρουσκέτα με ντομάτες κι ελιές από το Sorrento, λευκή σφυρίδα και κόκκινη τσιπούρα με βότανα από το Monte San Costanzo, μοσχαρίσιο φιλέτο, πατατοσαλάτα και πίτσα focaccia. Τα επιδόρπια που απόλαυσε τόσο η Madonna όσο και οι εκλεκτοί καλεσμένοι της ήταν baba cakes γαρνιρισμένα με ρούμι, sfogliatelle, προφιτερόλ με σοκολάτα και καφέ και τάρτες λεμονιού.