ΤΟ ΒΗΜΑ logo

Κατερίνα Λέχου: Η stylish εμφάνιση με το πιο αναπάντεχο κομμάτι για το καλοκαίρι

Κατερίνα Λέχου: Η stylish εμφάνιση με το πιο αναπάντεχο κομμάτι για το καλοκαίρι 1

Η Κατερίνα Λέχου απέδειξε ότι οι πούλιες δεν είναι μόνο για glam χειμερινές εμφανίσεις, αλλά μπορούν να φορεθούν με άνεση και το καλοκαίρι.

ΑΠΟ GRACE TEAM

Η Κατερίνα Λέχου παρευρέθηκε στον κινηματογράφο Άνεσις για την avant-première της νέας ταινίας του Ρένου Χαραλαμπίδη, «Νυχτερινός Εκφωνητής».

Για την περίσταση, η λαμπερή ηθοποιός έκανε μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση. Επέλεξε ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε στιλ cargo και σε απόχρωση της άμμου και ένα χρυσό τοπ από χρυσές παγιέτες.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα lace-up πέδιλα από σουέτ σε μπεζ και μια μικρή τσάντα, ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα να πέφτουν χαλαρά στους ώμους. Τέλος για το μακιγιάζ της επέλεξε να τονίσει τα μάτια της. Η Κατερίνα Λέχου απέδειξε ότι οι πούλιες δεν είναι μόνο για glam χειμερινές εμφανίσεις, αλλά μπορούν να φορεθούν με άνεση και το καλοκαίρι.

Οι παγιέτες δεν είναι μόνο ιδανικές για βραδινές εξόδους, αλλά αποτελούν και μια stylish καλοκαιρινή πρόταση, αρκεί η απόχρωση να είναι σωστή, όπως αυτή που επέλεξε η Κατερίνα Λέχου. Έτσι, οι παγιέτες μπορούν να προσθέσουν μια λαμπερή πινελιά στα καλοκαιρινά σύνολα, δίνοντας μια αίσθηση glam.

Κατερίνα Λέχου: Η stylish εμφάνιση με το πιο αναπάντεχο κομμάτι για το καλοκαίρι 2

NDP


Τι συμβαίνει τελικά με τους άντρες σήμερα;

Η Ειρήνη και η Έλενα ανοίγουν τη συζήτηση για την ανδρική ανασφάλεια, τη σύγχυση ρόλων, το dating στην εποχή των social media και τα όρια που οι γυναίκες δεν είναι πια διατεθειμένες να διαπραγματευτούν.


READ MORE

ΑΠΟΡΡΗΤΟ