Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 1

Με πηγή έμπνευσης τα κελάρια του αποστακτήριου των οινοπνευματωδών ποτών METAXA-που στεγαζόταν παλαιότερα στο ίδιο κτίριο- δημιουργήθηκε ένας νέος γαστρονομικός προορισμός στη καρδιά του Πειραιά, το Bar & Restaurant Amber Cellar, στο Mitsis N’U Piraeus Port Hotel.

ΑΠΟ ΣΤΕΛΛΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ STUDIO PANOULIS

Οι κυρίες Τζένη και Χριστίνα Μήτση υποδέχθηκαν εκπροσώπους των media και τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις του νέου εστιατορίου, όπου απόλαυσαν ένα γεύμα, αντιπροσωπευτικό δείγμα της κουζίνας του εστιατορίου, το οποίο επιμελήθηκαν ο Executive Chef του Ομίλου Mitsis Δημήτρης Στειακάκης και ο Executive Chef του ξενοδοχείου Στέλιος Μάκαρης.

Με στόχο να αποτελεί έναν all-day γαστρονομικό προορισμό, το Amber Cellar, προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι γεύσεων στην ελληνική κουζίνα με μια σύγχρονη ματιά, ενώ διαθέτει και μια αποκλειστική λίστα με ελληνικά κρασιά αλλά και cocktails με έμφαση στα ελληνικά αποστάγματα με την υπογραφή του Beverage Consultant Χρήστου Χουσέα.

Ο διεθνώς καταξιωμένος καλλιτέχνης, Κωνσταντίνος Κακανιάς, δημιούργησε για το εστιατόριο ένα mural εμπνευσμένο από την ιστορία του κτιρίου, την ποτοποιία METAXA και την τοπική και πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας.

Κι όπως τόνισε η κυρία Χριστίνα Μήτση, Πρόεδρος του Ομίλου Mitsis

 

Το Amber Cellar είναι ένας all-day γαστρονομικός προορισμός με εξαιρετική ελληνική κουζίνα που συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές και τοπικά υλικά
Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 2
Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 3


Όμιλος MITSIS
Η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 45 χρόνια, χαράζοντας τη δική της πορεία στην τουριστική βιομηχανία της χώρας. Με 22 ξενοδοχεία και 13 κέντρα Σπα και Θαλασσοθεραπείας στο χαρτοφυλάκιό του στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τον Πειραιά, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη, ο Όμιλος φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του. Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, ο Όμιλος αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο. Ο Όμιλος MITSIS έχει αποσπάσει μεγάλο αριθμό βραβεύσεων από εγχώριους και διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς για την υψηλή ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών, τις καινοτόμες πρακτικές, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, την ανάδειξη των τοπικών κοινωνιών και την ευρύτερη συνεισφορά του στην αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 4

Η κυρία Τζένη Μήτση, ο  κύριος Αλέξανδρος Παπανδρέου και η κυρία Δήμητρα Λυριτζή

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 5

Η κυρία Χριστίνα Μήτση ανάμεσα στις κυρίες Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Δέσποινα Καμπούρη, Έλφη Αλεξανδόγλου, Κατερίνα Μαντά και τον κύριο Στέλιο Καφαντάρη

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 6

Ο κύριος Στέφανος Ζαούσης, η κυρία Στέλλα Παπαδάκη, η κυρία Φαίη Λεούση και ο κύριος Γιώργος Βαζαίος

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 7

Ο κύριος Ανέστης Ευαγγελόπουλος και η κυρία Σοφία Τερζάκη

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 8

Οι κυρίες Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και Φανή Σαραντοπούλου

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 9

Ο κύριος Γιώργος Ντάβλας και η κυρία Χριστίνα Μήτση

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 10

Τα αναμνηστικά δώρα που επιμελήθηκε ο εικαστικός Κωνσταντίνος Κακανιάς

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 11

Η κυρία Δέσποινα Καμπούρη, ο κύριος Μιχάλης Σταθάτος και η κυρία Δήμητρα Λαζαράτου

Lunch στο νέο Bar & Restaurant Amber Cellar 12

Η κυρία Χριστίνα Μήτση και η κυρία Τίνα Σγουροπούλου

SHARE THE STORY

Exit mobile version