Το ιστορικό της διπλής αθώωσης, της 19χρονης κοπέλας, στα Δικαστήρια της Κίνας και της Ελλάδος, όπου είχε παραπεμφθεί με την κατηγορία της διακίνησης 2,6 κιλών κοκαΐνης, περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια ,ο γνωστός ποινικολόγος στις σελίδες του βιβλίου του.

Ο κύριος Σάκης Κεχαγιόγλου με την κυρία Ειρήνη Μελισσαροπούλου
Συγκινημένη η κυρία Ειρήνη Μελισσαροπούλουη έδωσε το παρών στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου « Η αθώωση- Χονγκ Κονγκ 2019», ευχαριστώντας για άλλη μια φορά τον άνθρωπο που ουσιαστικά της έδωσε πίσω τη ζωή της.
Σήμερα, στα 26 της χρόνια, η παθούσα που κινδύνεψε τότε με πολυετή κάθειρξη στο Χονγκ Κονγκ, υπηρετεί στις τάξεις της Αστυνομίας, ως συνοριοφύλακας, στην γενέτειρά της τη Μυτιλήνη.

Στο πάνελ, ο κύριος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο κύριος Χρήστος Ζαμπούνης, ο επ. Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κύριος Γεώργιος Ζορμπάς, η δημοσιογράφοςτου ΣΚΑΪ, κυρία Ιωάννα Μάνδρου, ο και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος, κύριος Παύλος Μαρινάκης
Για το βιβλίο και τον συγγραφέα μίλησαν, ο επ. Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου,Γεώργιος Ζορμπάς, η δημοσιογράφοςτου ΣΚΑΪ, Ιωάννα Μάνδρου, η οποία και συντόνισε την εκδήλωση και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.
Επίσης μίλησαν ο εκδότης Χρήστος Ζαμπούνης και ο ίδιος ο συγγραφέας που επισήμανε ότι εξαρχής είχε πειστεί για την αθωώτητα της Ειρήνης και έτσι προχώρησε στην ανάληψη της ευθύνης της υπεράσπισής της.

Πλήθος κόσμου παρέστη για τη παρουσίαση του βιβλίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε δεξίωση, κατά τη διάρκεια της οποίας ο συγγραφέας υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου του στους παρευρισκόμενους