«Κίτρινος» πυρετός στον ΠΑΟΚ

Στο όριο βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Μάτος, Σακχοφ (έξι κίτρινες κάρτες) και Ζαμπά (τρεις κίτρινες κάρτες) με τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν τους υπολογισμούς τους σε ποια παιχνίδια θα απουσιάσουν.

Στον ΠΑΟΚ, μετά το ατυχές αποτέλεσμα στο ματς με τον Άρη θέλουν να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις επιτυχίες.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει ρίξει το βάρος τόσο στην τακτική, όσο και ψυχολογική ανάταση της ομάδας του, όμως ταυτόχρονα έχει να αντιμετωπίσει και το θέμα με τις κάρτες. Στα όρια της τιμωρίας δύο αγωνιστικών βρίσκονται οι Λέο Μάτος και Εβγέν Σάκχοφ, που έχουν συμπληρώσει έξι κίτρινες κάρτες στο πρωτάθλημα.

Αν στα επόμενα παιχνίδια αντικρύσουν κίτρινες κάρτες τότε θα τους επιβληθεί αυτόματα ποινή δύο αγωνιστικών. Στο όριο βρίσκεται και ο Λέο Ζαμπά που μετράει τρεις κίτρινες, ενώ από κοντά είναι και ο Αντελίνο Βιερίνια που έχει μέχρι στιγμής πέντε κίτρινες κάρτες.

Στον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουν να διαχειριστούν όσο μπορούν την κατάσταση προκειμένου να έχουν στα σημαντικά παιχνίδια που έρχονται αν όχι όλους τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στην διάθεσή τους.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.