ΥΛΙΚΑ (για 15-18 κομμάτια)
½ πακέτο Φύλλο κρούστας για πίτες Χρυσή Ζύμη
300 γρ. φέτα, σε μικρά κομμάτια
300 γρ. ανθότυρο, σε μικρά κομμάτια
300 γρ. γραβιέρα Νάξου, χονδροτριμμένη
2 αβγά
1 κ.σ. φρέσκο δυόσμο, ψιλοκομμένο
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
λίγοε.π. ελαιόλαδογια την επάλειψη του φύλλου και του σκεύους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τα αβγά και τον δυόσμο. Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C.
2 Κόβουμε κάθε φύλλο κρούστας σε 3 μακρόστενες λωρίδες πλάτους περίπου 10 εκ. Με ένα πινέλο λαδώνουμε την κάθε λωρίδα. Βάζουμε στην άκρη τους από 1 κουταλιά της σούπας γέμιση.
3 Τυλίγουμε σε ρολάκια διπλώνοντας τις άκρες προς τα μέσα για να μην ξεχειλίσει η γέμιση, ακριβώς όπως τυλίγουμε τα ντολμαδάκια. Τα αραδιάζουμε σε λαδωμένο ταψί και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για περίπου 15 λεπτά.
Το μυστικό για υπέροχα ρολίνια με φύλλο κρούστας!