Επιβεβαίωση της Σίβυλλας για την πώληση του Σκορπιού

Η Σίβυλλα το έμαθε πρώτη. Οι πληροφορίες που της εμπιστεύθηκε την περασμένη Δευτέρα ο Ντίντης, για την εκχώρηση μέσω leasing του Σκορπιού από την τελευταία απόγονο της δυναστείας Ωνάση, Αθηνά - που ποτέ δεν τον ήθελε πραγματικά - σε Ρώσο tycoon, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, μέσα σε τέσσερις ημέρες, παρά τις δραματικές αρνήσεις κάποιων «ειδημόνων» σε τηλεοπτικά παράθυρα, που με τουπέ χιλίων καθηγητών «γνώριζαν» ότι δεν πουλήθηκε.

Η Σίβυλλα το έμαθε πρώτη. Οι πληροφορίες που της εμπιστεύθηκε την περασμένη Δευτέρα ο Ντίντης, για την εκχώρηση μέσω leasing του Σκορπιού από την τελευταία απόγονο της δυναστείας Ωνάση, Αθηνά – που ποτέ δεν τον ήθελε πραγματικά – σε Ρώσο tycoon, επιβεβαιώθηκαν πανηγυρικά, μέσα σε τέσσερις ημέρες, παρά τις δραματικές αρνήσεις κάποιων «ειδημόνων» σε τηλεοπτικά παράθυρα, που με τουπέ χιλίων καθηγητών «γνώριζαν» ότι δεν πουλήθηκε.

O Ρώσος μεγιστάνας Ντιμίτρι Ριμπολόβλεφ, ιδιοκτήτης της βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό, είναι ο καινούργιος ιδιοκτήτης του Σκορπιού, όπως πρώτη είχε αποκαλύψει η Σίβυλλα στις 8 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες το τίμημα της αγοράς του νησιού υπολογίζεται σε πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια.
Σημειωτέoν ότι σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η περιουσία του Ριμπολόβλεφ υπολογίζεται στα 10 δις δολάρια ενώ φέρεται να είναι κάτοχος ποσοστού της τάξης του 10% στην Τράπεζα Κύπρου.

Ακολούθησε το Βήμα στο Google news και μάθε όλες τις τελευταίες ειδήσεις.